Obavijesti

News

Komentari 83

Trump kao dijete: Gađao bebe kamenjem, udario je učitelja...

Trump kao dijete: Gađao bebe kamenjem, udario je učitelja...
7

Donald Trump je rođen u lipnju 1946. godine i bio je četvrto od petero djece Freda Trumpa, nemilosrdnog građevinara i njegove supruge  Mary, imigrantice iz Škotske koja je pobjegla od siromaštva

VIDEO

Donald Trump je dok je bio mali gađao kamenjem dijete u vrtiću, a učitelja glazbenog je udario i ostavio mu masnicu na oku, navodi se u novoj biografiji američkog predsjednika. Biografiju je napisao novinar Washingtona Posta koji tvrdi da je razgovarao s ljudima koji su Trumpa poznavali dok je bio dijete.

U biografiji se navodi da je Trump kao dijete volio povlačiti djevojčice za kosu, bio je glasan u razredu i nikada nije htio priznati da nije u pravu, slamao bi baseball palice od bijesa ako bi izgubio.

Trump (70), 45. američki predsjednik, je odrastao u predgrađu New Yorka. Rođen je u lipnju 1946. godine i bio je četvrto od petero djece Freda Trumpa, nemilosrdnog građevinara i njegove supruge  Mary, imigrantice iz Škotske koja je pobjegla od siromaštva i upoznala Freda na plesu u New Yorku.

Trumpov otac bio je autoritativan i odijelo i kravatu je nosio čak i po kući. Uvijek je puno radio i već kad se Donald rodio Trump senior je bio bogat. Obitelj je imala vozača, kuhara, televizor u boji, dva Cadillaca, a Donald hrpu igračaka pa su druga djeca na njega bila ljubomorna.

Tukao drugu djecu

Dennis Burnham bio je Trumpov susjed. Majka ga je stavila u vrtić u njihovom vrtu. Vratila se nakon nekoliko minuta i vidjela je Trumpa koji je tada imao pet, šest godina, kako baca kamenje na njezinog sina. Steven Nachtigall koji je također živio u susjedstvu Trumpovih danas ima 66 godina i liječnik je. Rekao je kako nikada neće zaboraviti da je Trump jednom skočio s bicikla i izudarao drugog dječaka.  

U.S. President Donald Trump adjusts his jacket as he walks from Marine One upon his return to the White House in Washington

- To je bilo jako uznemiravajuće s obzirom na to koliko je Trump tada bio star - rekao je Steven Nachtigall.  Za razliku od Trumpa kojeg su u školi zvali Donny, The Trumpet i Flat Top, njegov brat Robert je bio tiho i osjetljivo dijete. Trump mu je volio krasti kockice kojima se igrao. Trump kao i njegova braća i sestre pohađao je privatnu školu. Uvijek je govorio što misli, a zbog ponašanja često je bio u kazni. Trump je sam priznao da je u osnovnoj školi bio problematičan. 

- To nije bilo toliko zlonamjerno nego više agresivno - rekao je Trump.

Njegovi bivši učitelji kažu da je Trump često tražio pažnju. Bio je uspješniji u sportu nego na nastavi. Obožavao je igrati baseball i igrao ga je vrlo agresivno. Trump senior bio je bio vrlo strog i od djece je tražio disciplinu. Nisu smjela imati kućne ljubimce i nisi si smjela davati nadimke. Morala su skupljati boce kako bi si zarađivali džeparac. Trump i njegov prijatelj Peter Brant koji je kasnije postao medijski mogul, su bili buntovnici pa su se nedjeljom ujutro iskradali iz kuća i odlazili na Manhattan. Kada je Trumpov otac za to saznao i još kod Donalda pronašao kolekciju noževa, poslao je Donalda na vojnu akademiju. Navodno to Trump ocu nikada nije oprostio. Ipak, na akademiji se snašao i u svemu je htio biti prvi.

Odlazak u Vijetnamski rat izbjegao je pet puta. Pridružio se svojem ocu u biznisu. Oni koji ga poznaju kažu da Trump ima i nježniju stranu te da je obožavao slušati  Elvisa Presleya i Johnnyja Mathisa.  

Zavodnik je već postao na kraju internata, piše Daily Mail.  

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 83
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a