Obavijesti

News

Komentari 4

Trumpov čovjek komunicirao s Rusima? 'Nema dokaza za to'

Trumpov čovjek komunicirao s Rusima? 'Nema dokaza za to'
1

Nema dokaza da je g. Manafort ili Trumpova kampanja bili u dosluhu s ruskom vladom, rekao je odvjetnik nakon što je Manafort na sudu izjavio kako se ne osjeća krivim za pranje novca i druge optužbe

VIDEO

Odvjetnik bivšeg Trumpova voditelja kampanje Paula Manaforta rekao je u ponedjeljak kako nema dokaza da je Manafort bio u dosluhu s ruskom vladom dok je radio za kampanju te da je njegov rad u ime Ukrajine završio dvije godine ranije.  

- Mislim da ste danas svi vidjeli da je predsjednik Donald Trump  bio u pravu. Nema dokaza da je g. Manafort ili Trumpova kampanja bili u dosluhu s ruskom vladom - rekao je odvjetnik Kevin Downing novinarima nakon što je Manafort na sudu izjavio kako se ne osjeća krivim za pranje novca i druge optužbe. 

- G. Manafort je predstavljao kampanje za Europsku uniju za Ukrajince i...nastojao ojačati demokraciju i pomoći da se Ukrajina približi Sjedinjenim Državama i EU-u - rekao je Downing. 

- Te su aktivnosti završile 2014. više od dvije godine prije nego je g. Manafort služio u Trumpovoj kampanji - dodao je.

Manafort i njegov optuženi suradnik Rick Gates su pred sudom izjavili kako se ne osjećaju krivim za niz optužbi od pranja novca do djelovanja kao neregistrirani agenti bivše ukrajinske proruske vlade. 

Obojica su stavljena u kućni pritvor i određena im je jamčevina od 10 milijuna dolara za Manaforta i 5 milijuna dolara za Gatesa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca

Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...
A KLELI SE U JEDINSTVO

Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...

Odlazak bračnog para Raspudić Selak od Mosta, samo je jedan od raskola među partnerima i unutar stranaka nakon izbora. DP se lomi oko koalicija, SDP-ov Grbin na meti kritika, Plenković na dvostrukom udaru...
Gotov razgovor HDZ-a i DP-a. SDP-ovka: Zašto se pregovori održavaju u zgradi vlade?
IZ MINUTE U MINUTU

Gotov razgovor HDZ-a i DP-a. SDP-ovka: Zašto se pregovori održavaju u zgradi vlade?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori