Obavijesti

News

Komentari 195

Tukli se sezonci i lokalci? Izbili mu zube, drugom rasjekli ruku

Tukli se sezonci i lokalci? Izbili mu zube, drugom rasjekli ruku
3

U obračunu su sudjelovala dva sezonska radnika iz Slavonije na jednoj strani, te tri Dubrovčana na drugoj strani, prilikom čega su jednoj osobi slomljeni zubi i rasječeno čelo, a drugoj razrezana ruka do kosti...

VIDEO

U Dubrovniku na Pilama u srijedu navečer sukobila se petorica mladića, piše Index. Do sukoba je došlo između trojice iz Dubrovnika te dvojice mladića iz Slavonskog broda, potvrdila im je policija. 

Kako Dubrovački vjesnik doznaje iz pouzdanih izvora, u obračunu su sudjelovala dva sezonska radnika iz Slavonije na jednoj strani, te tri Dubrovčana na drugoj strani, prilikom čega su jednoj osobi slomljeni zubi i rasječeno čelo, a drugoj razrezana ruka do kosti. 

Navodno su dvojica sezonaca iznajmljivača kajaka, 25-godišnjak i 34-godišnjak iz Slavonskog Broda bili žrtve brutalnog fizičkog napada. Slavonce su napali dvojica 30-godišnjaka i jedan 34-godišnjak. Jedan napadač je mladića držao s leđa, a drugi napadač ga je konobarskom tacnom silovito udarao u usta u namjeri da mu polomi zube. 

Gosti restorana, koji su se u tim trenucima našli na licu mjesta, zgroženi su viđenim, a jedan od nasilnika je navodno od ranije poznat policiji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Već neko vrijeme u Pilama ne vladaju dobri odnosi između ugostitelja i 'kajakaša', a evo sad je sve rezultiralo ovim sinoćnjim sukobom ispred preneraženih gostiju. Također, i unutar različitih firmi koji se bave iznajmljivanjem kajaka također ne vladaju idilični odnosi. I tu su tučnjave u prošlosti, kad su 'bookeri' bili smješteni na Pilama, bile stvar više pravila nego iznimke, piše Dubrovački dnevnik.

- Iza 21 sat došlo je do sukoba petorice mladića, prema prvim informacijama trojice s jedne strane te dvojice s druge, no još uvijek traje kriminalističko istraživanje i utvrđivanje svih okolnosti, kao i utvrđivanje težine ozljeda - kazala nam je glasnogovornica PU DN Davorka Bečić. 

Narančasti kajaci u Dubrovniku, 'gradu od zlata'

Ako je suditi po četvornom metru pločnika na Pilama ispred gradskih zidina koje su gradske vlasti iznajmile za više od 400 tisuća kuna godišnje, Dubrovnik je doista grad od zlata. Na tom četvornom metru smješten je informativni pult dimenzija 50 x 50 x 120 centimetara na kojem se turistima nude avanturistički izleti poput vožnje kajakom.

Kada su u Dubrovniku prije par godina osvanula narančasti kajaci, brojni Dubrovčani takav su poslovni potez gledali s podsmijehom, piše Dubrovački Dnevnik. No kajaci su vrlo brzo postali hit, a veslačke ture oko gradskih zidina i otoka Lokrum najtraženiji izleti. Da posao s kajacima ide jako dobro, potvrdila je i cijena koja je plaćena za štand na Pilama.  

O tome najbolje svjedoči morski kanal između Dubrovnika i otoka Lokruma koji je tijekom cijelog dana prepun narančastih kajaka. Kako se može čuti, dnevno se na takvim izletima uprihoduje i do 70.000 kuna.

Koliko je isplativa prodaja tijekom turističke sezone u jezgri Dubrovnika govori podatak da je cijena jednog prodajnog mjesta na javnoj površini još 2017. dostizala iznos od čak 319.990 kuna.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 195
VIDEO

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag