Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
1 komentara

Tužit će Milinovića jer ga je javno nazvao lažljivcem

Mario Malnar tvrdi da ga je ministar zdravstva oklevetao pričajući po medijima da laže. Do petka će ga tužiti Sudu časti Hrvatske liječničke komore

Marin Tironi
Foto: Marin Tironi
1 komentara

Predsjednik Koordinacije hrvatske obiteljske medicine (KoHOM) s odvjetnikom je sastavio tužbu protiv Darka Milinovića. Mario Malnar tvrdi da ga je ministar zdravstva oklevetao pričajući po medijima da laže. Do petka će ga  tužiti Sudu časti Hrvatske liječničke komore i Općinskom sudu.
- Neću tražiti novčanu odštetu. Želim da mi se ministar ispriča jer je okaljao moju čast - rekao je Malnar i dodao da će svi pobunjeni liječnici, njih do 150, početi naplaćivati participaciju. Popustili su pod ministrovom prijetnjom oduzimanja 30 posto glavarine ili do 15 tisuća kuna na mjesec.
- Tih 30 posto dovelo bi u pitanje opstanak ordinacije - objasnila je liječnica Vesna P. Rukavina.

KoHOM POZVAO LIJEČNIKE DA POĆNU NAPLAĆIVATI PARTICIPACIJU
Mario Malnar pozvao je obiteljske liječnike koji ne naplaćuju od pacijenata participaciju za recepte i uputnice da to počnu činiti od četvrtka 4. lipnja, jer je zbog prijetnji da će im biti oduzeto 30 posto mjesečne glavarine ugrožen opstanak ordinacija obiteljske medicine i njihova skrb o pacijentima.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message