Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Odabrana pobjednica nagradnog natječaja

Jeste li se ikad pitali koliko vremena zaista provodite u pranju posuđa? Ako je vjerovati istraživanjima, oko 3.500 sati u 60 godina. Iskoristite bolje sve te dane, osvojite vrijednu Electrolux ComfortLift® perilicu

U nagradnom natječaju "Pokloni obitelji 3.500 sati" koji je organizirao Electrolux, a poklanjao se najnoviji premium model ComfortLIft ® ESL7845RA. Prva perilica posuđa s donjom košarom koja se može podignuti do razine struka, što olakšava i prilagođava punjenje i pražnjenje perilice posuđa. Košara se potom bez napora vraća u početni položaj, uz kontrolirani blagi pokret, a vaše je posuđe uvijek sigurno. 

Kako ste mogli do nagrade?

1. Posjeti microsite price.24sata.hr
2. Unesi svoje podatke i mail adresu
3. Ispričaj priču o svojoj obitelji
4. Osvoji nagradu i pokloni obitelji 3.500 sati!
5. Lajkaj i sheraj

Electrolux je tražio najkreativniji odgovor, a pobjedila je Jadranka

Odmjeren pokret bez teškoća

Nema potrebe brinuti o krhotinama i napuknućima koje uzrokuje košara perilice za posuđe pri naglim pokretima, jer vodilice ComfortRails imaju posebne stabilizatore koji zaustavljaju košaru i sprječavaju nagle pokrete koji bi mogli dovesti do oštećenja posuđa. Zbog toga je ova perilica nježna prema posuđu, a uz to i tiha.

Uklonjiva ladica za pribor 

Perilica posuđa ComfortLift® dolazi s uklonjivom ladicom pribora za jelo koja je smještena u gornjem dijelu uređaja, umjesto košare za pribor za jelo koja se nalazi niže, oslobađajući time prostor u donjem dijelu perilice posuđa.

SoftGrip sigurnosni držači za čaše

Pozdravite se s ručnim pranjem čaša uz držače čaša za vino koji čvrsto drže čaše na mjestu tijekom cijelog ciklusa pranja. 

Satelitska donja mlaznica

Vrhunski rezultati uz satelitsku donju  mlaznicu s pet razina prskanja. Za razliku od klasičnih mlaznica, ova se mlaznica pomiče u nekoliko različitih smjerova te tako doseže i najnepristupačnija mjesta kako bi vaše posuđe bilo besprijekorno čisto, bez obzira na to kako je perilica napunjena posuđem.

Elegantan dizajn

Tehnologija KitchenFit čini ovu perilicu posuđa savršeno integriranim dizajnerskim predmetom. 

Više informacija o Electrolux ComfortLift® perilici posuđa možete pronaći ovdje, a pravila nagradnog natječaja pročitajte ovdje.

Foto: Rene Weigler

Tema: Promo sadržaj

Možda vas zanima i ovo:
Message