Obavijesti

News

Komentari 2

U gorju susnježica i snijeg, a poslijepodne razvedravanje

U gorju susnježica i snijeg, a poslijepodne razvedravanje

Najviša dnevna temperatura od 4 do 9 u unutrašnjosti te između 9 i 13 stupnjeva Celzijusovih na Jadranu. Navečer i u noći na srijedu osjetno hladnije

VIDEO

U prvom dijelu dana oblačno, povremeno s kišom, a u gorju još ujutro i susnježicom i snijegom, od sredine dana postupni prestanak oborine i djelomično razvedravanje sa zapada, prognoza je Državnog hidrometeorološkog zavoda Hrvatske za utorak.

Kiša se do kraja dana može zadržati samo na krajnjem istoku i jugu zemlje. Vjetar na kopnu većinom slab, u istočnoj Hrvatskoj i umjeren sjeverozapadni, a na Jadranu povremeno jaka bura i sjeverozapadnjak. Najviša dnevna temperatura od 4 do 9 u unutrašnjosti te između 9 i 13 stupnjeva Celzijusovih na Jadranu. Navečer i u noći na srijedu osjetno hladnije.

U Lici zimski uvjeti 

Mokri su i skliski kolnici u većem dijelu zemlje, a na cestama u gorju i duž Jadranske magistrale DC8 mogući su odroni, izvijestio je u utorak ujutro Hrvatski autoklub (HAK) te podsjeća na zimske uvjete u i zabranu prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, dok ostala vozila moraju imati zimsku opremu na cestama u Lici.

Zimski su uvjeti, zabrana je prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama dok ostala vozila moraju imati zimsku opremu, na cestama u Lici - DC42 u mjestu Poljanak, ŽC5169 Bjelopolje-Donji Lapac te na svim ostalim županijskim i lokalnim cestama na području Korenice i Donjeg Lapca.

Za vrijeme održavanja utrka Svjetskog skijaškog kupa na Sljemenu od ponedjeljka 1. siječnja do petka 5. siječnja vrijedit će privremena organizacija prometa u ulicama: Bliznec, Sljemenska cesta, Gračanska, Markuševečka, Ksaverska, Jandrićeva i Mlinovi. Zabranjuje se promet i parkiranje na prilaznoj cesti, od Sljemenske ceste do Tomislavovog doma od 1. siječnja od 6 sati do 5. siječnja do 12 sati. Zatvara se za sav promet, osim za vozila s dozvolom (akreditacijom), Ulica Bliznec i Sljemenska cesta od Ulice Bliznec do Šestinskog lagvića 3. siječnja od 9 do 19 sati, te 4. siječnja od 10 do 21 sat. Zatvara se za sav promet, osim za vozila s dozvolom (akreditacijom) i vozila ZET-a, Gračanska cesta i Markuševečka cesta na dijelu od Ulice Bliznec do Ulice Jazbina, 3. siječnja od 9,30 do 19 sati, te 4. siječnja od 9,30 do 19 sati. Pristup stanarima Gračanske ceste i Podsljemena dozvoljava se samo od Markuševečke ceste. Zatvara se za sav promet, osim vozila ZET-a, Ksaverska cesta (zapadni kolnik) na dijelu od Jandrićeve do Ulice Mlinovi te Ulica Mlinovi osim za vozila s dozvolom (akreditacijom) i vozila ZET-a na dijelu od Jandrićeve do Ksaverske ceste dana, 3. siječnja od 9.30 do 19 sati, te 4. siječnja od 9,30 do 19 sati. Promet će se odvijati obilazno Jandrićevom ulicom u kojoj je u potpunosti zabranjeno zaustavljanje i parkiranje vozila. Zatvara se za sav promet, osim za vozila s dozvolom (akreditacijom) i vozila ZET-a, Ksaverska cesta (istočni kolnik) na dijelu od Jandrićeve do Ulice Mlinovi dana 3. siječnja od 9,30 do 19 sati te 4. siječnja od 9,30 do 19 sati. Uspostavlja se promet iz ulice Mlinovi u Jandrićevu i obratno iz Jandrićeve u ulicu Mlinovi u smjeru Šestina, te se u Jandrićevoj ulici zabranjuje zaustavljanje i parkiranje vozila 3. siječnja od 9,30 do 19 sati, te 4. siječnja od 9,30 do 19 sati. Za sav promet zatvara se Prilaz kraljičinom zdencu od Šestinske ceste do Šestinskog lagvića, osim za autobuse ZET-a 3. i 4. siječnja od 10 do 19 sati. 

Na većini graničnih prijelaza nema dojava o dužim čekanjima.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'
BURNA PRESICA PENAVE

'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'

SDSS i Možemo! su nam neprihvatljivi partneri. Sa svima drugima se razgovora.  Pravi razgovori su tek krenuli s jučerašnjim danom, kaže Penava

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament
ŽELE NAPUSTITI STRANKU?

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament

Potvrde ni demantija ovih informacije još nema, a nitko od dužnosnika Mosta ne odgovara na telefonske pozive.
Plan HDZ-a opet udario u zid. Domovinski pokret: Ne želimo nikako SDSS u većini u Saboru
EKSKLUZIVNO DOZNAJEMO

Plan HDZ-a opet udario u zid. Domovinski pokret: Ne želimo nikako SDSS u većini u Saboru

Problem sa SDSS-om se može riješiti. Ne moraju oni biti u novoj vladi, ali i oni i svi drugi predstavnici manjina mogu zadržati sva svoja prava i financiranje kao i dosad, smatraju u HDZ-u. Ali to neće biti lako provesti..