Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
3 komentara

U kakvim se autobusima voze djeca u školu?

Prošle jeseni dogodila se tragedija. Dvije su djevojčice ispale iz vozila. Nedavno su se djeca gušila plinom. Jednom su busu otkazale kočnice

anonimno
Foto: anonimno
3 komentara

Vozio sam se u petak Bjelovarom i odjednom ispred sebe ugledao Čazmatransov autobus koji djecu vozi u školu. Autobus je bio nagnut na jednu stranu i iz njega se užasno dimilo. Ne znam kako takav autobus uopće smije biti na cesti, kaže naš čitatelj. Ovo je samo jedna od fotografija koju su nam poslali čitatelji na kojoj se vidi u kakvom su stanju školski autobusi. Nedavno nam je čitatelj poslao sliku autobusa u Miljevcima pored Drniša kojem su u vožnji otkazale kočnice. Vozilo se zaustavilo u stijeni, a na sreću niti jedno dijete nije bilo ozlijeđeno. 
Zbog pokvarenih i starih autobusa djeca su se već u nekoliko gušila od plina. Najveća tragedija dogodila se prošle jeseni kada su dvije djevojčice ispale iz autobusa kojem su se u vožnji otvorila vrata. Jedana je poginula dok se druga još uvijek oporavlja.
Ovi nemili događaji otvaraju brojna pitanja, a jedno od najvažnijih je u kakvim se autobusima svaki dan djeca voze u školu? Pošaljite nam fotografije starih ili pokvarenih školskih autobusa putem MMS-a na broj 091-2424-242 ili putem maila na adresu reporter@24sata.hr i mi ćemo ih objaviti.  

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message