Obavijesti

News

Komentari 20

Pronašli tijelo žene u kući: Sumnja se na nasilnu smrt?

Pronašli tijelo žene u kući: Sumnja se na nasilnu smrt?
5

Žena (50) je živjela sa suprugom i sinom u mjestu Pavlovci, nedaleko Požege. Njih dvojica su pod tolikim utjecajem alkohola da policija ne može razgovarati s njima dok se ne otrijezne

VIDEO

Policija je u nedjelju iza 16 sati dobila dojavu da je u obiteljskoj kući u mjestu Pavlovci, nedaleko Požege pronađena mrtva žena (50).

- Dojavu smo dobili od jednog od članova obitelji, s nesretnom ženom su živjeli njen suprug i sin. Očevid uz asistenciju policije obavlja Županijsko državno odvjetništvo iz Slavonskog Broda. Nakon što on bude završen znati će se što je uzrok smrti - rekla je Nikolina Janković, djelatnik za odnose s javnošću PU Požeško slavonske županije. Očevid je obavio Franjo Kopunić, zamjenik županske državne odvjetnice.

5
| Foto: Franjo Lepan/24sata

- Uz mene u obiteljskoj kući je bila mrtvozornica, na glavi oštećene uočene su dvije ozlijede koje bi mogle biti uzrok smrti. Obavili smo razgovor sa suprugom i njihovim sinom, međutim oni su pod utjecajem alkohola, suprugu je izmjereno tri, a mladiću dva primila alkohola u krvi i nesuvislo su govorili. Rekli su nam da svi oni troše antidepresive i da je žena u poslijepodnevnim satima popila pedesetak tableta. Što je točno uzrok smiri u ovom trenutku ne mogu govoriti, sve dok se u utorak ne obavi obdukcija. Muškarac i njegov sin se prvo moraju otrijezniti da bi s njima bio moguć razgovor nakon kojeg ćemo uz nalaz obdukcije složiti cijeli mozaik što se dogodilo u kući posljednjeg dana u godini - rekao je Franjo Kopunić.

Susjedi obitelji su iznenađeni i jako im je žao što se to dogodilo.

- Susjedu sam vidjela u subotu i rekla sam joj da ću joj doći u ponoć na smjeni između dvije godine da je iznenadim i čestitam joj novu godinu, bile smo jako dobre. Jako mi je žao, bila je tako dobra – rekla je susjeda Ljerka Budić Martinović, dodajući kako njena susjeda osim sina koji je živio s njima ima još odrasle djece, neki su i u Austriji.

Inače, došli smo do informacije da je to bila malo problematična obitelj, uglavnom zbog alkohola, u policiji su potvrdili da su imali intervencija zbog obiteljskog nasilja, no, susjedi to nisu hitjeli potvrditi niti o tome govoriti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca