News

Komentari 7

U kući na zagrebačkom Trnju skrivao i prodavao marihuanu, kokain, MDMA, amfetamine...

U kući na zagrebačkom Trnju skrivao i prodavao marihuanu, kokain, MDMA, amfetamine...

Zagrebačka policija dovršila je istragu nad muškarcem (44) zbog sumnje da je počinio kazneno djelo Neovlaštena proizvodnja i promet drogama

Sumnjaju da je nabavljao drogu, na za sada neutvrđeni način, skrivao u kući na području Trnja, prepakiravao i preprodavao. Radi se o većim količinama kokaina, marihuane, amfetamina, MDMA, hašiša i psilocibina. 

Policija sumnja da je 3. svibnja nešto prije 19 sati na svojoj kućnoj adresi prodao 37-godišnjaku 1,3 grama kokaina, zapakiranog u plastičnoj vrećici.

Nakon što su pretražili kuću 44-godišnjaka, pronašli su još 30,95 grama amfetamina pakiranog u pet plastičnih vrećica, 20 grama kokaina pakiranog u plastičnu vrećicu, 9,4 marihuane pakirane u četiri plastične vrećice, 8,2 grama hašiša pakiranog u četiri plastične vrećice, 28 tableta MDMA, 2,6 grama gljive psilocibin, 850,0 grama punila za miješanje s amfetaminom i kokainom, 405,8 grama praškaste materije za sada nepoznatog kemijskog sastava, dvije digitalne vage s tragovima droge, predmete za pakiranje droge i novac za koji se sumnja da je pribavljen preprodajom droge.

Predan je pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava predana je državnom odvjetništvu.

Najčitaniji članci