Obavijesti

Promo sadržaj

U LG-u znaju kako iskoristiti potencijal kuhinje

U LG-u znaju kako iskoristiti potencijal kuhinje
1

Najnoviji LG-evi hladnjaci su sofisticirani, elegantni i uistinu drugačiji

Gotovo 40 posto ispitanika istraživanja koje je LG proveo u Australiji priznala je da redovito zaboravlja na namirnice koje su pospremljene u dnu hladnjaka, dok 23 posto zbog toga ponekad bespotrebno kupuje namirnicu koju već ima. Istovremeno, više od pola ispitanika otvara glavna vrata hladnjaka preko 30 puta na dan pokušavajući naći hranu negdje u dubini hladnjaka. Upravo su ove spoznaje LG-u pomogle u stvaranju inovativnih rješenja za poboljšanje svakodnevnice modernih korisnika hladnjaka, među kojima je i sustav vrata u vratima.

Tako su LG-evi najnoviji hladnjaci Door-in-Door™ s ovim sustavom dizajnirani kako bi olakšali pristup često korištenim namirnicama te omogućili bolju organizaciju unutar hladnjaka. Ergonomski dizajn smanjuje potrebu učestalog otvaranja svih odjeljaka te tako smanjuje gubitak hladnog zraka do 41 posto, dok različite značajke omogućavaju lakši pristup unutrašnjosti.

Uz ova vrata u vratima, tu je i najfuturističkija značajka koju smo dosad vidjeli na hladnjacima: tamni panel koji postaje proziran nakon što dva puta pokucate na njemu. Predstavljen na hladnjaku LG SIGNATURE, sada je dostupan i u modelima French-door i Side-by-Side, a korisnicima omogućava da bez otvaranja vide što se nalazi u hladnjaku, čime se smanjuje gubitak hladnog zraka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj

Plodine otvorene u Donjem Miholjcu
PROMO

Plodine otvorene u Donjem Miholjcu

Plodine i u 2024. nastavljaju snažnu ekspanziju maloprodajne mreže trgovina. Godinu nastavljaju otvorenjem još jednog supermarketa, ovoga puta u Donjem Miholjcu. Ovim otvorenjem Plodine broje 132 supermarketa diljem Hrvatske.
Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220:  konceptni cestovni automobil, s dvojnim DNA kodom
PROMO

Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220: konceptni cestovni automobil, s dvojnim DNA kodom

Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220 omogućuje svakodnevne vožnje samo na struju s dosegom do 66 km u kombinaciji s učinkovitom Toyotinom hibridnom tehnologijom pete generacije