Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
6 komentara

U McDonalds grčkoj salati pronašla salatnog crvića

Crvić se očito zavukao u listić salate i to se može dogoditi. Po tome se vidi da je salata zdrava, domaća i da nije špricana, kažu u McDonaldsu

S.J.
Foto: S.J.
6 komentara

Kako smo na službenim stranicama McDonalds restorana naišle na podatak kako se prerada svih namirnica vrši u kontroliranim uvjetima, a salata reže i pere u hladnoj vodi, prijateljica i ja smo se odlučile isprobati grčku salatu u restoranu u Varaždinu. Iako smo u početku uživale, u jednom nas je trenutku zaprepastio "stanovnik" u jednoj od salata. Naime, unutra se nalazila životinjca koja je migoljila i gmizala po salati i po stjenkama same posude. Kada smo reklamirale salatu osoblju restorana, voditelj smjene nam je nudio njihove pakete za "van", kaže naša čitateljica S.J. koja je fotografije snimila u srijedu. U McDonald'su su objasnili da oni dobivaju već zapakiranu salatu. No u tvrtki koja za njih radi salate su im objasnili da se radi o salatnom crviću koji se očito zavukao u jedan listić.
- To pokazuje da je salata domaća, zdrava i da nije špricana. Voditelj smjene u restoranu u Varaždinu se gospođi ispričao i ponudio pakete za van - objasnili su u McDonaldsu.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message