News

Komentari 0

U Mostaru uhitili nogometaša Veleža. Sumnjiče ga da je silovao maloljetnu djevojku

U Mostaru uhitili nogometaša Veleža. Sumnjiče ga da  je silovao maloljetnu djevojku

Danas je predan u nadležnost Tužiteljstva i ispitan, a tužitelj će u zakonskom roku odlučiti o daljnjim mjerama i radnjama u ovom predmetu, potvrdili su iz Tužiteljstva BiH

Hercegovačka policija uhitila je državljanina (19) Obale Bjelokosti koji je priveden zbog silovanja u Tužiteljstvo Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) u Mostaru.

Glasnogovornica Tužiteljstva HNŽ Ana Rajič je ranije istaknula da je državljanin Obale Bjelokosti rođen 2003. godine priveden i ispitan zbog sumnje da je počinio kazneno djelo silovanja.

- Danas je predan u nadležnost Tužiteljstva i ispitan, a tužitelj će u zakonskom roku odlučiti o daljnjim mjerama i radnjama u ovom predmetu - izjavila je Ana Rajič, a kako se radi o silovanju maloljetnice u javnost ne mogu iznositi više informacija, kao ni zbog istražnih radnji koje su u tijeku.

Da je igrač uhićen potvrdili su za Dnevni avaz i iz Uprave Veleža, ali zbog osjetljivosti slučaja nisu željeli iznositi nikakve komentare.

Kako saznaje Klix.ba, mladić je poznavao maloljetnicu, a ljudi bliski klubu su rekli kako smatraju da su bili u vezi. Djevojci je tek 15 godina.

Radi se o igraču koji se priključio klubu na pripremama u Turskoj, ali još nije zaigrao u službenoj utakmici za mostarsku momčad jer čeka radnu dozvolu kako bi imao pravo nastupa.

Najčitaniji članci