News

Komentari 109

'U najgorem stadiju svaka noga mi je imala promjer od 140 cm'

'U najgorem stadiju svaka noga mi je imala promjer od 140 cm'

Katia se najviše boji da se više neće moći kretati, ako je bolest prikuje za krevet, vrlo brzo bi mogla postati pogubna za nju. U iduće tri godine ići će na još 10-12 tretmana liposukcije

Katia Page (36), poput svake mladenke veseli se svom posebnom danu, no kako bi sve bilo savršeno Katia se podvrgnula seriji tretmana liposukcije. Ona, naime, pati do lipoedema zbog čega joj se masnoća nakuplja u tijelu, pogotovo u nogama koje sada imaju promjer od 121 centimetra.

Liposukcijom joj uklanjaju masnoće kako ne bi još više narasla. 

- Prije liposukcije noge su mi bile i 15 centimetara šire - rekla je. Otekline su joj jednom bile toliko jake da su joj 'gležnjevi' visjeli preko stopala, kazala je. 

Katia se najviše boji da se više neće moći kretati, ako je bolest prikuje za krevet, vrlo brzo bi mogla postati pogubna za nju. 

- Da Katia nije otišla na operaciju, da ne vodi računa o zavojima, da se nema volje kretati - vrlo brzo bi bila mrtva - kaže njezina liječnica, prenosi Daily Mail

Cijelog se života borila s predrasudama i osudama ljudi koji misle da je pretila zbog nezdravog načina života, a tek prošle godine, kad je već ušla u posljednji stadij, saznala je da pati od neizlječivog poremećaja zbog kojeg je ponekad u neizdrživim bolovima. Unatoč svim problemima Katia se veseli životu i raduje se svom vjenčanju. 

- Zaručena sam i uskoro ću se udati. Da budem iskrena, on me voli kakva jesam, ali i dalje želim izgledati najbolje što mogu - rekla je Page koja je svoju priču ispričala za TLC-ev show 'My Legs Won't Stop Growing', koji će prikazati u ponedjeljak.

Doktor David Gruber je uvjeren da će je zahvatima uspjeti vratiti u stanje u kakvom je bila prije 15 godina, no za sada su morali prekinuti tretmane jer je Katia na prošlom izgubila mnogo krvi. 

- Trebat će joj još 10-12 tretmana u iduće 3-4 godine da dođemo na razinu koju možemo držati pod kontrolom - rekao je liječnik koji je zadovoljan s dosadašnjim napretkom.

- Samo želim imati dug život. Tko se želi vjenčati i onda umrijeti? - poručuje Katia.

Najčitaniji članci