Obavijesti

Promo sadržaj

U Novom Zagrebu otvorena još jedna moderna Zabina poslovnica

U Novom Zagrebu otvorena još jedna moderna Zabina poslovnica
3

U srijedu je u Zagrebu svečano otvorena još jedna preuređena poslovnica Zagrebačke banke. Poslovnicu odlikuje suvremen dizajn, digitalizacija te mogućnost ocjene usluge i bankara

U srijedu je u Zagrebu svečano otvorena još jedna preuređena poslovnica Zagrebačke banke. U modernoj poslovnici u novozagrebačkom naselju Siget klijenti od sada mogu još kvalitetnije rješavati svoja financijska pitanja,  obavljati transakcije i dobivati savjete.

Zaba je poslovnicu u Resselovoj otvorila prije točno 40 godina, a danas ju odlikuje suvremeni dizajn, otvorenost, povezanost 24-satne zone i poslovnice te vizualno odvajanje zone za brze transakcije i savjetničke zone. 

“Ova je poslovnica na usluzi preko 17 tisuća naših klijenata. Zato nam je drago da smo im osigurali ovaj funkcionalan, moderan i ugodan prostor u kojem će moći rješavati financijska pitanja, ali i dobiti stručne savjete naših bankara. Za sve to na raspolaganju im je 28 djelatnika poslovnice na čelu s direktoricom Vedranom Čulo Gusić”, poručila je Dijana Hrastović, članica Uprave Zagrebačke banke. 

Posebna pogodnost preuređene poslovnice koja se nalazi u Resselovoj ulici 4 je i besplatan wi-fi te što klijent odmah nakon obavljene transakcije može ocijeniti uslugu i ostaviti povratnu informaciju. Poslovnica je  prilagođena osobama u invalidskim kolicima, a postavljena je i taktilna podna traka za slijepe i slabovidne osobe. U poslovnici je i 24-satna zona u kojoj se mogu obaviti transakcije  u bilo koje doba dana ili noći, a sastoji se od dva bankomata – isplatnog i uplatno-isplatnog, dnevno noćnog trezora kao i uređaja za zaprimanje bezgotovinskih naloga za plaćanje. Osim toga, nastavljamo i s digitalizacijom poslovnica: proširen je set usluga i dokumenata koji se digitalno potpisuju, a u poslovnici je uveden digitalni sustav promoviranja na ekranima.

Povodom svečanog otvorenja preuređene poslovnice Zagrebačka banka tradicionalno je donirala i vrtiće u susjedstvu. Tako je članica Uprave Dijana Hrastović dodijelila donaciju dječjem vrtiću Sopot i dječjem vrtiću Siget

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve