Obavijesti

News

Komentari 19

U oružanoj pljački teško ranjen policajac: Traga se za krivcima

Jedan policajac je teško ozlijeđen tijekom oružane pljačke "Intesa Sanpaolo banke" u Drvaru u ulici Titova. Pljačkaši su pobjegli u nepoznatom pravcu

VIDEO

Policajac je teško ozlijeđen tijekom pljačke "Intesa Sanpaolo banke" u Drvaru. Kako je potvrđeno za Avaz u petak ujutro je došlo do pljačke banke u kojoj je povrijeđen policajac, a pljačkaši su pobjegli u nepoznatom pravcu.

- Došlo je do upotrebe vatrenog oružja od pljačkaša i prilikom toga je jedan policajac teško ranjen, a trojica pljačkaša, koliko ih je bilo prema našim saznanjima, su uspjeli pobjeći u pravcu Oštrelja gdje je nakon pola sata potjere pronađen zapaljen Audi 4 kojim su pljačkaši pobjegli, odakle su se udaljili u nepoznatom pravcu, najvjerojatnije u džipu koji ih je čekao. Alarmirane su sve nadležne policijske institucije u BiH, kao i u susjednoj Hrvatskoj. Uviđaj na mjestu pljačke i paljenja vozila je u toku, a potraga za pljačkašima se nastavlja - rekao je glasnogovornik MUP-a za Avaz.

- Ranjeni policajac je imao jednu prostrjelnu ranu u predjelu kičme. Zrno koje je policajca pogodilo s bočne strane napravilo je i izlaznu ranu i prilikom toga je povrijeđena kičma, pa smo ga uputili na neurokirurški odjel splitske bolnice gdje će imati adekvatan medicinski tretman. Nije životno ugrožen. U stabilnom je stanju i bio je pri svijesti u bolnici, ali nije osjećao donje ekstremitete što nam je ukazalo na vjerojatnost oštećenja kičme. Nadamo se da nije preozbiljno i da će policajac biti dobro - rekao je doktor Branko Perić.

- Čuli smo, nažalost, da je u Drvaru prilikom pljačke banke ranjen policajac Žarko Bošnjak, te da je prebačen u Split. Nadam se da će biti dobro i da će policija odraditi svoj posao dobro i do kraja -  rekao je Šef Misije OSCE-a Jonathan Moore u Glamoču.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'
BURNA PRESICA PENAVE

'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'

SDSS i Možemo! su nam neprihvatljivi partneri. Sa svima drugima se razgovora.  Pravi razgovori su tek krenuli s jučerašnjim danom, kaže Penava

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament
ŽELE NAPUSTITI STRANKU?

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament

Potvrde ni demantija ovih informacije još nema, a nitko od dužnosnika Mosta ne odgovara na telefonske pozive.
Plan HDZ-a opet udario u zid. Domovinski pokret: Ne želimo nikako SDSS u većini u Saboru
EKSKLUZIVNO DOZNAJEMO

Plan HDZ-a opet udario u zid. Domovinski pokret: Ne želimo nikako SDSS u većini u Saboru

Problem sa SDSS-om se može riješiti. Ne moraju oni biti u novoj vladi, ali i oni i svi drugi predstavnici manjina mogu zadržati sva svoja prava i financiranje kao i dosad, smatraju u HDZ-u. Ali to neće biti lako provesti..