Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
39 komentara

U petak u 24sata čitajte samo pozitivne, dobre i vesele vijesti

List 24sata u petak donosi samo pozitivne vijesti, bez politike i crne kronike. Nećete naći lažljive i korumpirane političare, silovatelje, varalice, preljubnike, kriminalce...

24sata
Foto: 24sata
39 komentara

U današnjem broju 24sata nema lažljivih i korumpiranih političara, ubojstava, krađa, mita, nesreća, tragedija, preljubnika, varalica, silovatelja, patnje, mraka, tuge, bolesti, očaja, jada, nemoći...

Donosimo Vam samo pozitivne vijesti kako bismo zajedno zakoračili u novu 2012. godinu s osmijehom na licu i zaboravili gorak okus godine koja je za nama.

I prošle godine smo na isti dan objavili 'pozitivan broj' 24sata, bez politike i crne kronike. Izdanje je postiglo veliki uspjeh, a vijest o njemu objavili su gotovo svi svjetski mediji.

Priču o 24sata, kao 'vodećem dnevnom listu u Hrvatskoj koji je objavio samo pozitivne vijesti', emitirala je jedna od najuglednijih svjetskih agencija, Associated Press, a prenio Washington Post. Uz njih vijest su prenijeli i Forbes, njemački Focus, nizozemski NU te brojni drugi, poput Yahooa, MSN-a, CNBC-a i ABC-a.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message