News

Komentari 205

Video: Djeca su radije grudala Milana Bandića nego Batmana

Video: Djeca su radije grudala Milana Bandića nego Batmana

Cijena grude na Zrinjevcu bila je 15 kuna, dok su se tri mogle dobiti za 30, a prikupljena sredstva idu beskućnicima. I Bandić je kupio grude i gađao Batmana

Kao što je i obećao, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u podne se pojavio na zagrebačkom Zrinjevcu gdje su ga građani grudali u sklopu humanitarne akcije. Cijena grude bila je 15 kuna, dok su se tri mogle dobiti za 30, a prikupljena sredstva idu beskućnicima. 

Odmah na početku gradonačelnik je naglasio da se ne boji i da je naviknut da ga tuku. Građani kažu da su na Zrinjevac došli spojiti ugodno s korisnim, dobro se zabaviti, ali i prikupiti novac za humanitarnu akciju.

Uz Bandića, građani su mogli grudati i Batmana, a zanimljivo je da su mala djeca kada ih se pitalo koga žele gađati odabirala gradonačelnika.

- Dobio sam tri grude u glavu, ali imam tvrdu glavu pa to mogu podnijeti -  rekao je Bandić i zahvalio građanima što su bili nježni, pa je preživio. 

Nakon što su ga izgrudali, i sam gradonačelnik je kupio desetak gruda i gađao Batmana jer, kako tvrdi, i on je želio malo gađati, a ne samo da njega batinaju. 

Dan prije poručio da dolazi

Neobičnu humanitarnu akciju organizirali su Soundset Plavi radio i Crveni križ grada Zagreba. 

- Kako sam i obećao prošlu subotu dok sam čistio snijeg ispred Dječjeg vrtića Vrbik, s veseljem ću sudjelovati u grudanju ako je u humanitarne svrhe. Vidimo se sutra na Zrinjevcu! Mi ćemo primati batine, vi ćete nas grudati, zaradit ćemo neku lovu za beskućnike i svi sretni i zadovoljni - poručio je u petak gradonačelnik na svom Facebook profilu.

Opovrgnuo Ostojića

Bandić je opovrgnuo da ga cijelo vrijeme podupire HDZ što je insinuirao ministar Ostojić i njegov protukandidat za gradonačelnika. 

Najčitaniji članci