Obavijesti

News

Komentari 76

U prošlom životu Kosor je radila kao koreografkinja!?

U prošlom životu Kosor je radila kao koreografkinja!?
7

REINKARNACIJA: Drago Plečko tvrdi kako je Jadranka Kosor inkarnacija Amerikanke Kathleen Keldsen koja je tragično poginula u nesreći

VIDEO

Amerikanka Kathleen Rita Kelly Keldsen, koja je umrla u travnju 1952. godine, prošla je inkarnacija Jadranke Kosor, tvrdi istraživač Drago Plečko. Pomoću starog joga učenja i mentalne tehnike, koju ne želi otkriti, došao je do podatka o njezinu imenu i prezimenu.
- U početku nisam znao kako je Kathleen izgledala. Na internetu sam našao dva milijuna tih prezimena, no nakon nekoliko mjeseci potrage pronašao sam njezinu unuku. Živi u saveznoj državi Delaware i ne zna puno o svojoj baki. Izmijenili smo 11 mailova, a u telefonskom razgovoru mi je rekla da je bakina slika snimljena 1942. Stavila ju je na internet da je mogu vidjeti - ispričao je Plečko. Kathleen je bila katolkinja podrijetlom iz Irske. Rodila se 1920., a 32 godine kasnije umrla je u teškoj prometnoj nesreći. Imala je dvije kćeri, a neko je vrijeme radila kao koreograf u kazalištu u Norfolku u New Jerseyu. Tamo je upoznala i svog supruga.
- Traženje inkarnacija se zasniva na velikoj fizičkoj sličnosti i sličnosti u životima. Jadranka Kosor je katolkinja, a rođena je 1. srpnja 1953., što znači da se Kathleen taman u to vrijeme mogla ponovno inkarnirati. Usto, Sanader je radio u kazalištu, a Kosor mu je jedna od najbližih suradnica - smatra Plečko.
- Ja sam jedna i jedinstvena, a ni s kazalištem nikad nisam imala nikakve veze - prokomentirala je Jadranka Kosor. Plečko je proučio i prošli život glasnogovornice SDP-a Gordane Grbić.
- Odabrao sam jednu 'lijevu’ i jednu 'desnu’ gospođu da ne ispadnem pristran. Radim ovo isključivo iz humanih razloga jer se ljudi često ubijaju i time gube mogućnost dobre reinkarnacije - smatra samoborski istraživač.



I GORDANA GRBIĆ IMA PROŠLI ŽIVOT
Prošlu inkarnaciju Drago Plečko je pronašao i za Gordanu Grbić, glasnogovornicu SDP-a. Žena je snimljena 1910. godine u jednom od matičnih ureda u američkom gradu Pittsburghu u Pennsylvaniji. Plečko tvrdi da je bila kći talijanskih imigranata.
- Ne vjerujem u reinkarnaciju. Smatram da čovjek ima samo jedan život, a sličnost između mene i žene na slici je čista slučajnost - rekla je Gordana Grbić o svom prošlom životu.

REINKARNACIJA U BUDIZMU
Vjerovanje u reinkarnaciju prihvaćano je u Hinduizmu i Budizmu. Također neka kršćanska evanđelja odbačena u 4. stoljeću također spominju reinkarnaciju. Prema njima najteži grijeh je suicid, a samoubojice će biti kažnjene suicidom, sljepoćom ili drugim teškim kaznama u idućih sedam života.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 76
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca