Obavijesti

News

Komentari 162

'U raju sam našao svoju sestru za koju mi roditelji nisu ni rekli'

'U raju sam našao svoju sestru za koju mi roditelji nisu ni rekli'
4

Colton kaže da je tijekom operacije slijepog crijeva 'posjetio' raj u kojem je upoznao svoju pokojnu sestru, sjedio Isusu u krilu i vidio djeda koji je preminuo prije 30 god.

VIDEO

Dječak koji je zamalo umro zbog slijepog crijeva tvrdi kako je u trenucima kliničke smrti upoznao svoju pokojnu sestru za koju nije niti znao da postoji, piše Daily Mail. Coltonu Burpou (4) liječnici su krivo dijagnosticirali gripu tijekom putovanja iz Nebraske u Kolorado. Nakon što su se vratili kući s putovanja Coltonu se stanje jako pogoršalo te je morao na dvije teške operacije. U operacijskoj sali s njime su bili roditelji Todd i Sonya. Mislili su da se neće oporaviti.

No, ubrzo nakon što se stanje popravilo Colton je roditeljima ispričao kako je upoznao svoju sestru. Roditelji su bili šokirani jer je Sonya zaista pobacila djevojčicu godinu dana prije nego je rodila Coltona, no nikada mu to nisu ispričali. 

- Izgledala mi je poznato i počela me grliti. Rekla je kako joj je drago da 'gore' ima nekoga iz obitelji. Sjedio sam Isusu u krilu i osjećao se mnogo sigurnije - ispričao je dječak. Također je rekao da je vidio roditelje kako se mole i pokojnog djeda koji je preminuo prije 30 godina.

Coltonovi roditelji o sinovom iskustvu su napisali knjigu. Dječak sada ima 11 godina i dalje prepričava svoje čudne snove.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 162
VIDEO

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament
ŽELE NAPUSTITI STRANKU?

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament

Potvrde ni demantija ovih informacije još nema, a nitko od dužnosnika Mosta ne odgovara na telefonske pozive.

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca
Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...
A KLELI SE U JEDINSTVO

Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...

Odlazak bračnog para Raspudić Selak od Mosta, samo je jedan od raskola među partnerima i unutar stranaka nakon izbora. DP se lomi oko koalicija, SDP-ov Grbin na meti kritika, Plenković na dvostrukom udaru...