News

Komentari 7

U Rogoznici i Drnišu policijska kujica otkrila je pola kg 'trave'

U Rogoznici i Drnišu policijska kujica otkrila je pola kg 'trave'

Njemačka ovčarka Aria, u dvije akcije u Šibeniku razotkrila je dilere i pronašla pola kilograma marihuane. U Rogoznici je pronašla 138 grama, a u Drnišu 310 grama marihuane

Službeni pas Odjela kriminaliteta droga PU Šibensko kninske, njemačka ovčarka Aria, u dvije akcije u Šibeniku razotkrila je dilere i pronašla pola kilograma marihuane.

Policija je izvijestila kako je u Rogoznici dovršeno kriminalističko istraživanje nad 50-godišnjakom koji je osumnjičen za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama, te 14 kaznenih djela omogućavanja trošenja droga. U četvrtak su pretražena njegova obiteljska kuća i osobni automobil, kada je uz pomoć psa pronađeno ukupno 138 grama marihuane, te osam posađenih stabljika indijske konoplje visine od 41 do 72 centimetra. Oduzeta mu je i oprema za uzgoj mariguane i digitalna vaga za precizno mjerenje.

Druga akcija Arie bila je u Drnišu. Tamo su za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama i dva kaznena djela omogućavanje trošenja droga osumnjičili 26-godišnjaka. U Drnišu je Aria pretraživala dilerov stan gdje je pronašla 310 grama marihuane. Oba dilera su uz kaznenu prijavu predana pritvorskom nadzorniku.

Najčitaniji članci