Obavijesti

News

Komentari 15

U samo jednom danu cura smršavjela 26 kilograma

U samo jednom danu cura smršavjela 26 kilograma
5

Marie Vickers (27) dvije se godine nekontrolirano debljala. Nisu joj pomogle ni dijete ni tablete za mršavljenje. Tek su bolovi otkrili cistu na jajniku

VIDEO

Marie Vickers (27) iz Velike Britanije u jednom je danu izgubila 26 kilograma nakon što su joj liječnici s jajnika otklonili enormno veliku cistu. Zbog trbuha promjera 1.5 metra, često su ju pitali da li je trudna, a i liječnik joj je rekao da ima dimenzije kao trudnica koja nosi blizance.
- Već mi je bilo muka od stalnog ispitivanja jesam li trudna. Nakon što su mi konačno dijagnosticirali cistu, nisam mogla vjerovati kolika je. U jednom danu sam toliko smršavila. Nevjerojatno - kaže Marie koja se počela debljati na području trbuha počela prije dvije godine. Ni sama nije znala što joj je, te je krenula na dijetu no kilažu je gubila samo na nogama i u licu.
- I dalje mi je trbuh nastavio rasti - kaže Marie. Tada je otišla liječniku i rekla mu kako ne može skinuti kilograme. Savjetovao joj je da jede samo 2000 kalorija dnevno, no Marie je preživljavala na manje. Pregledala je štitnjaču i šećer, priključila se grupi za mršavljenje i pila tablete za mršavljenje, no ništa nije pomoglo.
- Užasno mi je to počelo smetati. U dućanu me je prodavačica pitala kada se blizanci trebaju roditi, a zbog sramote zbog debljine bila sam prestravljenja zbog ljetovanja u Dubaiju s prijateljicom - priča Marie. No, dan prije leta u kolovozu prošle godine, probudila se s oštrim bolovima u trbuhu te je hitno otišla liječniku koji ju je prvo pitao da li nekontrolirano jede, a zatim je shvatio o čemu se zapravo radi. Dva tjedna kasnije su ju operirali. Sat i pol su iz ciste izvlačili 26 litara tekućine i uklonili joj lijevi jajnik da bi zatim mogli izvaditi cistu.
- Sada imam 89 kilograma i više me ne zaustavljaju da pitaju kad ću roditi. Želim upozoriti sve djevojke na cistu jajnika te im preporučiti da što prije odu liječniku ako imaju neke od simptoma - kaže Marie.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca
Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk