News

Komentari 17

U sat vremena u Splitu dvije pljačke i jedan pokušaj pljačke

Kladionicu je oko 20 sati opljačkao muškarac koji je, prijeteći djelatnici, ukrao manju svotu novca. U isto vrijeme iz radionice za otkup zlata, ukraden je nakit

U samo sat vremena, od 20 do 21 sat, u Splitu su lopovi opljačkali sportsku kladionicu i radionicu za otkup zlata, te su pokušali opljačkati trgovinu. 

Kladionicu je oko 20 sati opljačkao muškarac koji je, prijeteći djelatnici, ukrao manju svotu novca. U isto vrijeme iz radionice za otkup zlata, prijeteći nožem, nemaskirani muškarac ukrao je nakit te manju svotu novca. 

Treća pljačka završila je na pokušaju. Dvojica maskiranih muškaraca oko 20.45 sati upala su u trgovinu te su prijeteći pištoljem pokušali ukrasti utržak. Prodavačice su vikale i zvale upomoć što je zbunilo razbojnike te su pobjegli. Policija traga za počiniteljima.

Policiji zasad nepoznati lopov u noći sa subote na nedjelju provalio je u kuću 72-godišnje Mare J. iz Splita. Iz spavaće sobe ukrao joj je 45.000 kuna. Najvjerojatnije je riječ o ušteđevini. Lopovi su operirali i po Srinjinama. Iz kuće u izgradnji, čiji je vlasnik 53-godišnji Damir M., odnijeli su namještaj i kućanske aparate ukupne vrijednosti 60.000 kuna.

Najčitaniji članci