Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
64 komentara

U školi u Goli nema nastave jer se trebao vratiti nasilni učenik

U osnovnoj školi Gola u Koprivničko-križevačkoj županiji nema nastave zbog povratka suspendiranog učenika, poznatog po nasilničkom ponašanju

Foto: Google
64 komentara

U osnovnoj školi Gola u Koprivničko-križevačkoj županiji u petak nema nastave. Nastavnici su došli na posao, ali dio djece nije došao u školu, a dio onih koj su došli, roditelji su došli po njih i odveli ih doma nakon nekoliko sati, potvrdio je ravnatelj škole za ePodravinu.

Prema neslužbenim informacijama, razlog je povratak suspendiranog učenika, poznatog po nasilnom ponašanju. Naime, suspendirani učenik se danas trebao vratiti u školu, što se roditeljima ostale djece nije svidjelo, jer je nasilan prema učenicima.

Suspendirani mladić je od ranije poznat po nasilničkom ponašanju. Prema priopćenju policije, 15-godišnjak je na ulici galamio, vikao i vrijeđao 39-godišnju ženu, pa je protiv njega podnesen prekršajni prijedlog i poslan dopis Centru za socijalnu skrb. 

Prema neslužbenim informacijama ePodravine, Učiteljsko vijeće donijelo odluku o premještaju dotičnog učenika, no druge škole nisu ga bile voljne preuzeti.

- Učiteljsko vijeće OŠ Gola u skladu s pravilnikom za izricanje pedagoških mjera donijelo je odluku koja u onom trenutku bila najbolja za učenike i djelatnike naše škole - izjavio je ravnatelj.

- Mi razumijemo zabrinutost roditelja za sigurnost djece. Zna se da je osnovna škola obavezna. Ako postoje opravdani razlozi zašto djeca nisu došla u školu, naši će razrednici odreagirati na način da to bude u skladu s pravilnikom za odgoj i obrazovanje - dodao je ravnatelj Hrvoje Matić te dodao da škola zajedno sa županijom radi na rješenju ovog problema. 

Tema: Hrvatska

Možda vas zanima i ovo:
Message