Obavijesti

News

Komentari 64

U školi u Goli nema nastave jer se trebao vratiti nasilni učenik

U školi u Goli  nema nastave jer se trebao vratiti nasilni učenik
1

U osnovnoj školi Gola u Koprivničko-križevačkoj županiji nema nastave zbog povratka suspendiranog učenika, poznatog po nasilničkom ponašanju

VIDEO

U osnovnoj školi Gola u Koprivničko-križevačkoj županiji u petak nema nastave. Nastavnici su došli na posao, ali dio djece nije došao u školu, a dio onih koj su došli, roditelji su došli po njih i odveli ih doma nakon nekoliko sati, potvrdio je ravnatelj škole za ePodravinu.

Prema neslužbenim informacijama, razlog je povratak suspendiranog učenika, poznatog po nasilnom ponašanju. Naime, suspendirani učenik se danas trebao vratiti u školu, što se roditeljima ostale djece nije svidjelo, jer je nasilan prema učenicima.

Suspendirani mladić je od ranije poznat po nasilničkom ponašanju. Prema priopćenju policije, 15-godišnjak je na ulici galamio, vikao i vrijeđao 39-godišnju ženu, pa je protiv njega podnesen prekršajni prijedlog i poslan dopis Centru za socijalnu skrb. 

Prema neslužbenim informacijama ePodravine, Učiteljsko vijeće donijelo odluku o premještaju dotičnog učenika, no druge škole nisu ga bile voljne preuzeti.

- Učiteljsko vijeće OŠ Gola u skladu s pravilnikom za izricanje pedagoških mjera donijelo je odluku koja u onom trenutku bila najbolja za učenike i djelatnike naše škole - izjavio je ravnatelj.

- Mi razumijemo zabrinutost roditelja za sigurnost djece. Zna se da je osnovna škola obavezna. Ako postoje opravdani razlozi zašto djeca nisu došla u školu, naši će razrednici odreagirati na način da to bude u skladu s pravilnikom za odgoj i obrazovanje - dodao je ravnatelj Hrvoje Matić te dodao da škola zajedno sa županijom radi na rješenju ovog problema. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 64
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca