Obavijesti

News

Komentari 32

U Srbiji u staračkom domu 135 zaraženih, uhitili su direktora

U jednom staračkom domu u Nišu zaraženo je čak 135 štićenika i četvero djelatnika, a policija je zbog nemarnosti uhitila direktora doma. Osumnjičen je da nije poduzeo sve potrebne mjere...

VIDEO

U Srbiji je dosad korona virusom zaraženo 3.630 ljudi, ali najveći problem je nastao kada je korona došla među one najosjetljivije, a to je starački dom. Isti slučaj ima i Hrvatska gdje se virus pojavio u staračkom domu u Splitu, ali u Srbiji su puno veće posljedice.

Pokretanje videa...

00:54

U jednom staračkom domu u Nišu zaraženo je čak 135 štićenika i četvero djelatnika, a policija je zbog nemarnosti uhitila direktora doma. Osumnjičen je da nije poduzeo sve potrebne mjere kako bi spriječio širenje zaraze, odnosno da je izvršio kazneno djelo protiv zdravlja ljudi. 

Direktor doma će u pritvoru provesti 48 sati, a nakon toga će biti priveden Višem javnom tužiteljstvu u Nišu, pišu srpski mediji. 

Srbija je je država koja je najteže pogođena korona virusom u regiji. Dosad je umrlo 80 ljudi, a broj zaraženih rapidno raste iz dana u dan. 

S korona virusom u staračkim domovima bori se i Hrvatska. U domu u Splitu zaraženo je 50 korisnika doma, ali još nitko od nadležnih nije otkrio tko je odgovoran za propust. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament
ŽELE NAPUSTITI STRANKU?

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament

Potvrde ni demantija ovih informacije još nema, a nitko od dužnosnika Mosta ne odgovara na telefonske pozive.

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca
Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...
A KLELI SE U JEDINSTVO

Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...

Odlazak bračnog para Raspudić Selak od Mosta, samo je jedan od raskola među partnerima i unutar stranaka nakon izbora. DP se lomi oko koalicija, SDP-ov Grbin na meti kritika, Plenković na dvostrukom udaru...