News

Komentari 5

U sudaru kamiona i automobila u Varaždinu ozlijeđeno pet ljudi

U sudaru kamiona i automobila u Varaždinu ozlijeđeno pet ljudi

Ozljede je zadobila putnica u vozilu starosti 49 godina, te putnik starosti 37 godina, kao i vozači starosti 52 i 37 godina. Ozlijeđenima je medicinska pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici

U četvrtak, 13. kolovoza u 7.35 sati u Gortanovoj ulici u Varaždinu, u prometnoj je nesreći ozlijeđeno pet osoba. Muškarac starosti 37 godina upravljao je osobnim vozilom Gortanovom ulicom. 

Dolaskom do raskrižja sa ulicom Gustava Krkleca koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaska, svojim vozilom je ušao u raskrižje, a da prethodno nije propustio teretno vozilo kojim je ulicom Gustava Krkleca upravljao 37-godišnjak.

Uslijed udara teretno vozilo je odbačeno, te je udarilo u osobno vozilo kojim je iz smjera Optujske ulice upravljao 52-godišnjak. 

Ozljede je zadobila putnica u vozilu starosti 49 godina, te putnik starosti 37 godina, kao i vozači starosti 52 i 37 godina. Ozlijeđenima je medicinska pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede im za sada nisu okvalificirane. 

U vremenu od 7.50 do 9.30 zbog očevida prometne nesreće promet je bio zatvoren za dio Gortanove ulice, a promet se odvijao obilaznim pravcima.

Najčitaniji članci