Obavijesti

News

Komentari 266

'I djeca SDP-ovaca sudjelovala su u tučnjavi pokraj Kistanja'

'I djeca SDP-ovaca sudjelovala su u tučnjavi pokraj Kistanja'
7

Inače, Milanović bi 2. travnja trebao doći u Špičkovinu gdje se održava konvencija SDP-a Krapinsko-zagorske županije. Hajdaš Dončić tvrdi da je tamo dobrodošao

U sukobu kod Kistanja sudjelovala su i djeca članova SDP-a, potvrdio je u utorak navečer predsjednik stranke Zoran Milanović na predstavljanju stranačkog kandidata Danijela Saića za gradonačelnika Zaprešića. Opisao je teške uvjete u kojima žive mještani sela Bukovica, Hrvati doseljeni iz Janjeva.

- I sad se dogodilo ovo. Da stvar bude još gora, u incidentu su sudjelovala djeca članova SDP-a i sad dolazimo do ključne tragedije; Hrvati, katolici i Srbi, pravoslavci, među Hrvatima malo njih u HDZ-u, nešto manje njih u SDP-u, nemaju posla, nemaju šanse i normalno da djeca kao djeca, hormoni, adrenalin, slušaju loše poruke odraslih i rade loše stvari. Tome se moramo suprotstaviti - rekao je premijer.

Inače, Milanović bi 2. travnja trebao doći u Špičkovinu gdje se održava konvencija SDP-a Krapinsko-zagorske županije. Kako će ga tamo prihvatiti, obzirom na njegovu nedavnu izjavu, još ćemo vidjeti. Predsjednik zagorskog SDP-a Siniša Hajdaš Dončić rekao je kako premijer nije imao namjeru uvrijediti stanovnike Špičkovine.

>>> Više pročitajte u Večernjem listu