Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

U šumi pronašli kostur ruskog planinara: Bio je vezan za drvo

Rusija: Ivan Klyučarjov (30) nestao je prije dvije godine, a njegov leš pronađen je u neobičnim okolnostima. Policija vjeruje da se radi o propalom pokušaju izvođenja 'Houdinijevog trika s bijegom'

Foto: Facebook/Putera Karya
4 komentara

Ostatke tijela tragičnog zaljubljenika u preživljavanje u divljini pronašao je mještanin u šumi kraj grada Šature, 128 kilometara od Moskve. Prvo je opazio lubanju, još uvijek prekrivenu kapuljačom, a potom je otkrio ostatak kostura prekrivenog lišćem.

Pored tijela je također pronađena kamera, šator za jednu osobu, pet lisica, tri metalna lanca, šest lokota i knjiga o čvorovima.

Iako policija vjeruje da se radi o propalom podvigu oslobađanja, ne isključuju i druge mogućnosti. Pa tako ispituju dokaze koji upućuju na mogućnosti poput ubojstva i smrti tijekom sado-mazo "eksperimenta".

Policija je na njegovom računalu našla dokaze da je bio zainteresiran za BDSM. Nadaju se da će kamera koju je pronađena pored kostura sadržavati neke odgovore o njegovim posljednjim trenucima.

Klyučarjov je i ranije planinario po Rusiji i često putovao na izolirana mjesta. 

- Lako mogu zamisliti da je otišao u šumu i odlučio izazivati sreću vežući se lancima i bacajući ključeve - izjavio je jedan od njegovih prijatelja.

Šumu u kojoj jsu ga pronašli više puta su pretraživali, ali bez ikakvih rezultata. Do sada...

Možda vas zanima i ovo:
Message