Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

U Supernovi u Zadru curio plin, vatrogasci ne znaju odakle

Alarm se vjerojatno upalio zbog prašine i plin se osjeti ali ne znamo odakle curi, kažu u JVP Zadar, no ne žele govoriti o opasnosti za ljude

Filip Brala/PIXSELL
Foto: Filip Brala/PIXSELL
10 komentara

U shopping centru Supernova na izlazu iz Zadra u nedjelju ujutro upalio se protupožarni alarm. Vatrogasci su izišli na teren, no nije bilo požara. Odnekud je curio plin, a alarm se vjerojatno upalio zbog prašine. Nesretni slučajevi sa centrom redaju se od početka gradnje prije tri godine. Zbog tehničkog pregleda dva puta u mjesec dana odgađali su otvorenje. Dućani su dvaput stavljali i skidali reklamne jumbo plakate s „krivim“ datumima otvorenja. Gradska komisija odbijala je izići na teren bez prikupljene dokumentacije.  Radovi su kasnili zbog neisplate izvođačima.

Granit Vrkić je formalni investitor gradnje. Tu tvrtku je prije sedam godina osnovao Reno Sinovčić. Granit Vrkić je potom kupio SITARGO Aktiengesellschaft iz Lihtenštajna. Granit Vrkić danas je u vlasništvu tvrtke Afirmacije Mursa, odnosno grupacije koja je gradila centar.

Zadarska Supernova najveći je trgovački centar u Dalmaciji. Otvorili su je u četvrtak popodne iako nisu, i još uvijek nemaju uporabnu dozvolu. Tisuće Zadrana su od 7 do 16 sati čekale da se centar otvori. Većina dućana u centru grada i u trgovačkom centru City Gallerija se zatvorila i preselila u Supernovu.

Možda vas zanima i ovo:
Message