Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

U Vodicama "pali" dileri: Našli su im i zaplijenili 234 ecstasyja

Čim su policajci zakucali na vrata i pokazali sudski nalog za pretres kuće i auta mlađi diler im je dragovoljno predao 234 tablete. Drogu je nabavio od drugog dilera

PU Šibensko-kninska
Foto: PU Šibensko-kninska
13 komentara

Kod 35-godišnjaka iz Vodica policija je u četvrtak pronašla 234 ecstasyja. On je uhićen pod sumnjom za neovlašten posjed i prodaju opojnih droga, a njegov 51-godišnji kompanjon za četiri neovlaštene prodaje opojnih droga. 

Čim su policajci zakucali na vrata i pokazali sudski nalog za pretres kuće i automobila mlađi diler im je dragovoljno predao 234 tablete. Daljnjom pretragom, kao ni pretragom kuće osumnjičenog 51-godišnjaka, nisu pronađeni drugi predmeti koji bi se mogli dovesti u vezu s prodajom droge. 

Policija je utvrdila da je 35-godišnjak neovlašteno posjedovao pronađenu opojnu drogu radi daljnje prodaje, koju mu je 51-godišnjak u posljednja četiri mjeseca u četiri navrata prodao. Radi se o ukupno 850 tableta droge. Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni su dovedeni u pritvorsku policijsku jedinicu Policijske uprave Šibensko-kninske.

Možda vas zanima i ovo:
Message