News

Komentari 0

U Zadarskoj županiji 187 novih slučajeva zaraze koronom

U Zadarskoj županiji 187 novih slučajeva zaraze koronom

Na covid odjelima u Općoj bolnici Zadar liječi se 38 zaraženih osoba, od kojih je deset na respiratorima, a u Specijalnoj bolnici za ortopediju Biograd na Moru na liječenju je 13 oboljelih

Infekcija covidom potvrđena je kod novih 187 osoba od ukupno 832 testirane u Zadarskoj županiji u posljednja 24 sata, priopćio u četvrtak županijski Stožer civilne zaštite.

Pod aktivnim su nadzorom 1404 stanovnika, od bolesti se oporavilo 105 osoba, a ukupno je u županiji aktivno 885 slučajeva zaraze.

Na covid odjelima u Općoj bolnici Zadar liječi se 38 zaraženih osoba, od kojih je deset na respiratorima, a u Specijalnoj bolnici za ortopediju Biograd na Moru na liječenju je 13 oboljelih.

Novozaraženih je 116 u Zadru, 12 u Benkovcu, po osmero u Bibinjama i Poličniku, po šest osoba u Ninu i Stankovcima, pet u Pagu, četiri u Škabrnju, po troje zaraženih potvrđeno je u Pašmanu, Posedarju i Sukošanu, po dvoje u Biogradu, Jasenicama, Obrovcu i Salima te po jedna osoba u Galovcu, Ražancu, Sv. Filipu i Jakovu, Viru i Vrsima.

Najčitaniji članci