News

Komentari 0

U Zadarskoj županiji 199 novih slučajeva zaraze, umro jedan

U Zadarskoj županiji 199 novih slučajeva zaraze, umro jedan

Na covid odjelima u Općoj bolnici Zadar hospitalizirano je 39 oboljelih, od kojih je 10 na respiratorima, a u Specijalnoj bolnici za ortopediju Biograd na Moru na liječenju su 24 pacijenta

U posljednja 24 sata u Zadarskoj je županiji testirano 1460 uzoraka i potvrđeno je 199 novih slučajeva zaraze koronavirusom, a umrla je jedna osoba, izvijestio je u četvrtak županijski Stožer civilne zaštite.

U Općoj bolnici Zadar s koronavirusom je umro 72-godišnji muškarac.

Pod aktivnim je nadzorom je 1513 stanovnika, od bolesti se oporavilo 147 osoba i trenutačno je aktivno 887 slučajeva koronavirusne bolesti na području Zadarske županije.

Novooboljelih je 100 u Zadru, desetero u Zemuniku, osmero u Biogradu, sedmero u Benkovcu, po šestero u Obrovcu, Pagu, Poličniku, Sukošanu i Sv. Filipu i Jakovu, po petero u Bibinjama, Pakoštanima, Posedarju i Vrsima, po četiri osobe izolaciju provode u Pašmanu i Viru, po tri u Jasenicama i Novigradu, po dvije u Ninu, Privlaci i Škabrnji te po jedna u Gračacu, Preku, Stankovcima i Starigradu.

Na covid odjelima u Općoj bolnici Zadar hospitalizirano je 39 oboljelih, od kojih je 10 na respiratorima, a u Specijalnoj bolnici za ortopediju Biograd na Moru na liječenju su 24 pacijenta.

Policija nije evidentirala nijedno kršenje mjere samoizolacije.

Najčitaniji članci