Obavijesti

News

Komentari 8

U zadnjih 7 dana nestalo osam ljudi, od čega šest tinejdžera

U zadnjih 7 dana nestalo osam ljudi, od čega šest tinejdžera
6

Od šestero nestalih iz prošlog broja NENO Novosti, troje ih je pronađeno. Policija još uvijek traga za Vinkom Kalebićem, Šimom Kojićem i Novicom Stevanovićem

VIDEO

Od šestero nestalih od prošlog tjedna, troje ih je pronađeno. Policija još uvijek traga za Vinkom Kalebićem, Šimom Kojićem i Novicom Stevanovićem.

Nada Bekić (24) je visoka 165 centimetara, ima valovitu svijetlosmeđu kosu, zelene oči, četvrtasto lice i srednje je tjelesne građe. Nada se u srijedu, 11. veljače, udaljila s adrese u Ivančanima, Ivančani 32,  u nepoznato. U trenutku odlaska bila je odjevena u crnu vestu dugih rukava, donji dio crne trenirke i tamnoplave tenisice.

Marko Blažević (17) je visok oko 175 centimetara, ima ravnu kestenjastu kosu, smeđe oči i jače je tjelesne građe. Marko se u srijedu, 11. veljače, udaljio s adrese u Zagrebu, Vidovčica 5, u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku odlaska.

Anita Elez (18) je visoka 180 centimetara, ima smeđu kosu, smeđe oči, okruglo lice i jače je tjelesne građe. Anita se u ponedjeljak, 9. veljače, udaljila s adrese u Splitu u nepoznato. U trenutku odlaska bila je odjevena u crnu jaknu i crne hlače.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Krešo Latin (24) je visok 180 centimetara, ima crnu gustu kosu, velike zelene oči, okruglo lice i srednje je tjelesne građe. Na donjem dijelu vilice ima višednevnu bradu, dok na obje ruke, cijelom dužinom, ima tetovaže s kineskim simbolima. Krešo se u subotu, 7. veljače, udaljio s adrese u Lepoglavi, Matije Gupca, u nepoznato. U trenutku odlaska bio je odjeven u crni kožni mantil do koljena i crnu vestu dugih rukava. Na glavi je nosio crnu kapuljaču, a na nogama visoke crne kožne čizme. 

Joakim Marković (18) visok je 170 centimetara, ima crnu kosu, smeđe oči i slabije je tjelesne građe. Joakim  se u nedjelju, 8. veljače, udaljio s adrese u Lugu Samoborskom, Kneza Zdeslava, u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku odlaska.

Ivana Šalić (16) je visoka 160 centimetara, ima kestenjastu kosu i ovalno lice. Ivana se u ponedjeljak, 9. veljače, udaljila s adrese u Zagrebu, Sv. Mateja, u nepoznato. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku odlaska.

Anita Tkalec (16) je visoka 172 centimetra, ima ravnu crnu kosu, plave oči, četvrtasto lice i srednje je tjelesne građe. Na desnoj podlaktici ima tetovažu veličine 10 centimetara. Anita se u nedjelju, 8. veljače, udaljila s adrese u Zagrebu, Siječanjska 6, u nepoznato. U trenutku odlaska bila je odjevena u crnu jaknu, traperice i tenisice.

Martina Zorkić (17) je visoka 180 centimetara, ima smeđu kosu, smeđe oči i jače je tjelesne građe. Martina se u utorak, 10. veljače, udaljila s adrese u Osijeku, Vinkovačka cesta, u nepoznato. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku odlaska.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Potvrđeno za 24sata: Plenković ide u Europski parlament? Nosit će listu. Ovo su ostala imena...
EU IZBORI

Potvrđeno za 24sata: Plenković ide u Europski parlament? Nosit će listu. Ovo su ostala imena...

Po snazi HDZ-a, Plenković sigurno osvaja petogodišnji mandat na izborima 9. lipnja. To će opet otvoriti raspravu o tome hoće li uopće ostati u Hrvatskoj ako mu ponude pozicije unutar europskih institucija

Plenković: 'Milanović odmah treba dati ostavku. Sad ću iz inata i dišpeta formirati 76!'
SASTAO SE VRH HDZ-A

Plenković: 'Milanović odmah treba dati ostavku. Sad ću iz inata i dišpeta formirati 76!'

Nakon sastanka vrha HDZ-a, šef stranke Plenković obratio se javnosti
Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!
NOVA KOALICIJA

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!

HSLS i HNS su na parlamentarnim izborima bili na listi s HDZ-om i dosad su im čuvali leđa u vladajućoj većini. Jednako kao i SDSS. Ali za ove izbore su formirali blok s onima koji ne žele čuti za podršku HDZ-u