Obavijesti

News

Komentari 5

U Zadru napao policajca: Prišao mu s leđa i udarao ga po glavi

U Zadru napao policajca: Prišao mu s leđa i udarao ga po glavi

Muškarac je napao policajca i zadao mu lakše tjelesne ozljede, a sve se dogodilo tijekom intervencije u napadačevoj kući nakon čega je korištenjem sredstava prisile muškarac priveden

Zadarska policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 41-godišnjim Zadraninom koji je u utorak u svom domu napao policajca s leđa te ga je šakama udarao u predjelu glave i vrata.

Općinsko državno odvjetništvo u Zadru je u srijedu ispitalo 41-godišnjaka zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela protiv javnog reda napadom na službenu osobu.

Napao policajca koji je došao na intervenciju, savladan prisilno
Napao policajca koji je došao na intervenciju, savladan prisilno

Muškarca se sumnjiči da je 29. lipnja prilikom policijske intervencije u kući na gradskom predjelu Crvene kuće fizički nasrnuo na policajca nakon čega je uz korištenje sredstava prisile priveden u prostorije policije.

Napadnuti policajac zadobio je lakše ozlijede, a napadač je jučer predan pritvorskom nadzorniku s kaznenom prijavom za napad na službenu osobu.

Sucu istrage Županijskog suda u Zadru predloženo je da se protiv 41-godišnjaka odredi istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja kaznenog djela, stoji u priopćenju zadarskog općinskog državnog odvjetništva.