News

Komentari 5

U Zadru napao policajca: Prišao mu s leđa i udarao ga po glavi

U Zadru napao policajca: Prišao mu s leđa i udarao ga po glavi

Muškarac je napao policajca i zadao mu lakše tjelesne ozljede, a sve se dogodilo tijekom intervencije u napadačevoj kući nakon čega je korištenjem sredstava prisile muškarac priveden

Zadarska policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 41-godišnjim Zadraninom koji je u utorak u svom domu napao policajca s leđa te ga je šakama udarao u predjelu glave i vrata.

Općinsko državno odvjetništvo u Zadru je u srijedu ispitalo 41-godišnjaka zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela protiv javnog reda napadom na službenu osobu.

Muškarca se sumnjiči da je 29. lipnja prilikom policijske intervencije u kući na gradskom predjelu Crvene kuće fizički nasrnuo na policajca nakon čega je uz korištenje sredstava prisile priveden u prostorije policije.

Napadnuti policajac zadobio je lakše ozlijede, a napadač je jučer predan pritvorskom nadzorniku s kaznenom prijavom za napad na službenu osobu.

Sucu istrage Županijskog suda u Zadru predloženo je da se protiv 41-godišnjaka odredi istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja kaznenog djela, stoji u priopćenju zadarskog općinskog državnog odvjetništva.

Najčitaniji članci