Obavijesti

News

Komentari 162

Požari po cijelom Zagrebu: Na pet lokacija gorjelo osam vozila

Požari po cijelom Zagrebu: Na pet lokacija gorjelo osam vozila
19

Vatrogasci u Zagrebu su noćas imali pune ruke posla. Tri automobila izgorjela su u Veslačkoj ulici oko 4 sati ujutro. Nekoliko ih je gorjelo i na Kajfešovom brijegu, a još jedna dojava stigla je i jutros

VIDEO

Na pet lokacija tijekom noći i jutra u metropoli intervenirali su zagrebački vatrogasci jer je pod nerazjašnjenim okolnostima gorjelo čak osam vozila.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:19

Tri automobila izgorjela su u Veslačkoj ulici oko 4 sati ujutro. Stanari Veslačke pričaju jutros kako je sve krenulo još nešto iza 1 sat ujutro, ali da nitko ništa nije čuo. Jedan od stanara rekao je i kako je njegov automobil bio poliven, ali da mu nije ništa. Dodaje da je na taxi vozilu bio otvoren i rezervoar te da je auto bio poliven, ali je brzo ugašen.

Pokretanje videa...

Požari automobila u Zagrebu 00:49

Nekoliko automobila je gorjelo i na Kajfešovom brijegu oko 3 u noći na četvrtak. Policijskim očevidom će se utvrditi okolnosti, a sumnjaju da su slučajevi povezani.

- Danas, između 3 i 4 sata, rano ujutro, na tri lokacije i to na području Črnomerca u Ulici Kajfešov brijeg te Gradišćanskoj ulici kao i na Trnju u Veslačkoj ulici, na zasad neutvrđen način izbio je požar na nekoliko vozila - kažu iz policije i dodaju da ozlijeđenih u niti jednom od navedena tri događaja nije bilo. Policijski službenici su na mjestima događaja.   

- Bilo je to u 4:50 na parkingu. Izgorio je Smart - rekao nam je čitatelj koji nam je poslao fotografiju jednog od zapaljenih automobila.

Još jedan, sedmi automobil, gorio je u utorak oko 23 sata u Dubravi.

Pokretanje videa...

Požar u Dubravi 00:24

Temeljem dojave oko 8 sati, policijski službenici provode očevid i u I. Loparskoj ulici, gdje je na zasad neutvrđen način tijekom noći ili jutra, izbio požar na teretnom automobilu.

Uskoro više informacija...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 162
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca
Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk