Obavijesti

News

Komentari 15

U zračnoj luci u Beogradu našli su dvije rakete s eksplozivom

U zračnoj luci u Beogradu našli su dvije rakete s eksplozivom

Rakete dužine 1,5 metara bile su u prtljazi zrakopolova na redovitom letu Bejrut-Beograd, a trebale su biti prebačene iz Bejruta preko Beograda i Londona za Portland

VIDEO

U beogradskoj zračnoj luci Nikola Tesla tijekom provjere prtljage nađene su dvije rakete s eksplozivnim punjenjem koje su transportirane iz Bejruta preko Beograda i Londona za Portland u SAD-u, objavili su beogradski mediji, a vijest je potvrdila i kompanija Air Serbia u nedjelju.

Teretna pošiljka "identificirana je u zračnoj luci zahvaljujući strogim mjerama sigurnosne kontrole. Kompanija pomaže u istrazi. Sigurnost je osnovni prioritet kompanije Air Serbia", naveli su u tvrtki za regionalnu TV N1.

Rakete dužine 1,5 metara bile su u prtljazi zrakopolova na redovitom letu Bejrut-Beograd, a trebale su biti prebačene iz Bejruta preko Beograda i Londona za Portland, pišu Večernje novosti.

Rakete su, kako se navodi, bile u sanducima i imale popratnu dokumentaciju. U skladu s redovitim postupkom, istovarene su iz aviona, ali su policijski psi nanjušili eksploziv. Sanduci su odmah izdvojeni i obavljen je očevid, a u tijeku je provjera dokumentacije.

"Očito se radi o švercu oružja, jer su rakete bile upakirane kao školske makete i imale su takvu prateću dokumentaciju. Međutim, psi su nanjušili eksploziv u paketima i po otvaranju je utvrđeno da se, ipak, radi o raketama i pokrenuta je istraga", piše list Blic, pozivajući se na neslužbene izvore.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca