Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Uber ima novu funkciju Spotlight koja će vam pomoći

Spotlight omogućuje korisnicima da lakše pronađu vozača uz pomoć ikone u obliku žarulje koja će osvijetliti zaslon pametnog telefona

Foto: Uber

Uber je u svoju aplikaciju integrirao novu funkciju Spotlight za korisnike u Hrvatskoj i diljem svijeta. Spotlight omogućuje korisniku lakše pronaći vozača, a njegova korisnost posebno dolazi do izražaja u prometnim područjima tijekom noći. Sve što korisnik mora napraviti je prije dolaska vozača pritisnuti ikonu u obliku žarulje unutar aplikacije, a zaslon pametnog telefona potom će zasvijetliti jednom od unaprijed određenih boja koja će olakšati vozaču uočavanje korisnika. Vozač će dobiti obavijest o boji koja se nalazi na zaslonu korisnika po kojeg dolazi.

Spotlight je idealno rješenje za situacije poput odlaska kući s koncerta ili eventa kada više korisnika naruči vožnju istovremeno. Posebno će biti korisna i brojnim partijanerima koji će se ovaj vikend naći na Ultra Europe festivalu u Splitu gdje će Spotlight olakšati i ubrzati proces prikupljanja korisnika. 

Svi želimo da nam Uber vožnja ima savršeni početak, no kada se u prikupljanje korisnika umiješaju razni vanjski faktori - ljudi, gradovi i promet, ovaj se proces dodatno komplicira. Upravo će Spotlight funkcija pojednostaviti ovaj proces i unaprijediti korisničko iskustvo te doprinijeti sigurnosti korisnika omogućujući lakše raspoznavanje vozila u koje trebaju ući. 
 

Tema: Promo sadržaj

Message