Obavijesti

News

Komentari 16

Ubila i raskomadala majku da osveti očevu smrt: Nije mi žao!

Ubila i raskomadala majku da osveti očevu smrt: Nije mi žao!
1

Heather Mack koja služi 10 godina zatvora zbog sudjelovanja u ubojstvu svoje majke Sheile von Weise Mack kaže da je to učinila kako bi osvetila očevu smrt

VIDEO

Amerikanka Heather Mack koja služi desetogodišnju kaznu zatvora zbog sudjelovanja u ubojstvu svoje majke Sheile von Weise Mack kaže da ne žali ni za čim, te dodaje da je to učinila kako bi osvetila očevu smrt, za koju krivi majku.

U šokantnoj snimci koja se nedavno pojavila na YouTubeu 21-godišnjakinja je otkrila da je za ubojstvo odlučila optužiti svog dečka Tommyja Schaefera nakon što joj je odbio pomoći da nađe plaćenog ubojicu za 40.000 funta, piše Sun.

Mack je kazala kako više ne želi živjeti u laži. Otkrila je da je jedino ona kriva za ubojstvo te da je Schaefer (22) u potpunosti nevin.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Odlučila sam da želim ubiti svoju majku, odlučila sam se na to cijelim svojim bićem i dušom. Dobila sam tu suludu ideju da je moram ubiti u hotelskoj sobi jer je ona ubila mog oca u jednoj takvoj - kazala je Mack.

Mack je kazala da je kupila avionsku kartu za svog dečka preko majčine kreditne kartice, bez njegovog znanja. On je mislio kako idu na odmor na Bali, dok je ona cijelo vrijeme kovala monstruozni plan. Nakon toga je uzela Schaeferov mobitel i kreirala lažne SMS poruke koje je on razmijenio s njom. Poruke je kasnije pobrisala, prije nego ih je dečko vidio, jer nije htjela da ju samu uhite u stranoj zemlji.

- Žalim što sam ga uvukla u sve ovo, to je jedino zbog čega žalim. Žalim što sam bila sebična, što sam nevinu osobu uvukla u vlastiti obračun - to je bila moja majka, moj otac. Nije mi krivo što sam ubila majku, koliko god to zlobno zvučalo, ali stvarnost je takva - poručila je Mack, koja u zatvoru na Baliju ima pristup internetu.

Mack kaže da je, nakon što je ubila majku, zaprijetila dečku da će policiji reći da je on kriv za likvidaciju ukoliko joj ne pomogne da počisti sobu i riješi se tijela.

- Tommy je nevin. Cijeli čin je bio moja ideja. Žao mi je, volim te. Stvarno te volim, kada bih mogla vratiti vrijeme, učinila bih to potpuno sama. Žao mi je što svi sada misle da si ubojica - poručila je.

Heather je na snimci kazala kako je 2014. odlučila ubiti svoju 62-godišnju majku nakon što je dva tjedna ranije saznala da je ona ubila njenog oca - klasičnog i jazz glazbenika Jamesa Macka. On je ubijen 2006. godine dok je obitelj bila na ljetovanju u Grčkoj. Heather je tada imala samo 10 godina. Nakon očeve smrti naslijedila je 1,2 milijuna funti kao njegovo jedino dijete. Majčina obitelj negirala je da je ona kriva za Jamesovu smrt, tvrdili su da je umro od plućne embolije.

Podsjetimo, Amerikanka i njezin dečko uhićeni su u kolovozu 2014. na Baliju pod sumnjom da su u luksuznom hotelu ubili djevojčinu majku. Tijelo 62-godišnje Sheile von Weise Mack pronađeno je nagurano u kovčegu u prestižnom St. Regis Bali Resortu. Na licu i glavi pronađene su ozljede, žrtva je imala ožiljke na zapešćima te slomljene nokte.

Heather Mack te njezin dečko Tommy Schaefer pronađeni su u hotelskoj sobi 10-ak kilometara udaljenoj od St. Regisa. Par je policiji ispričao kako ih je otela naoružana banda, čiji su članovi ubili Sheilu von Weise Mack, a oni su uspjeli pobjeći. No, vozač taksija i zaposlenici St. Regisa ispričali su drugačiju verziju priče.

Taksist je kazao kako ga je par zaustavio u St. Regisu, u prtljažnik ubacio kovčeg, otišao u sobu i više se nije vratio. Dva sata poslije, taksist je ušao u hotel i razgovarao s hotelskim osobljem kako bi našao par, no njihova hotelska soba bila je prazna. Kada je otvorio prtljažnik, na kovčegu su vidjeli krv.

Heather i njena majka su imale problematičan odnos i Sheila se u nekoliko navrata žalila policiji da ju je Heather napadala i tukla.

Planirali podijeliti nasljedstvo

Heatherin rođak Robert Ryan Justin Bibbs priznao je da je bio sudionik u ubojstvu, a presudu bi trebao čuti ožujku. Tužitelji tvrde da je trojac planirao među sobom podijeliti nasljedstvo.

Međutim, Heather tvrdi i da je njezin rođak potpuno nevin te da nema veze s ubojstvom.

Schaefer je 2015. osuđen na 18 godina zatvora za ubojstvo s predumišljajem nakon što je pred sudom priznao da je ubio Sheileuvon Weise Mack metalnom drškom sa zdjele za voće. 

Heather je dobila 10 godina kao pomagač u ubojstvu. U zatvoru je 2015. rodila kćer Stellu. Djevojčica će s majkom biti dok ne napuni dvije godine, a potom će je dati u udomiteljsku obitelj.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a