Obavijesti

News

Komentari 221

Ledeni pogled: Ovo je djevojka osumnjičena za smrt sestrične

Ledeni pogled: Ovo je djevojka osumnjičena za smrt sestrične
13

Djevojka je ušla u sobu svoje sestriče Sare oko 7 sati u obiteljskoj kući u mjestu Mala Mila i zadala joj dvije ubodne rane u prsni koš. Ozlijeđena djevojka je ubrzo preminula

VIDEO

Osumnjičena djevojka (27) iz Zatona Obrovečkog za teško ubojstvo sestrične Sare Čirjak (14) iz Zadra u četvrtak u 9 sati uz kaznenu prijavu dovedena je na ispitivanje u Županijsko državno odvjetništvo u Karlovcu.

cude

Nakon ispitivanja u Tužiteljstvu, koje je trajalo oko pola sata, bit će privedena kod suca istrage Županijskog suda u Karlovcu, koji će, na prijedlog Odvjetništva određivati o istražnom zatvoru.

"Postoji osnovana sumnja da je osumnjičenica 20. lipnja 2017. oko 7 sati, u obiteljskoj kući u mjestu Mala Mila (općina Lovinac), s ciljem da usmrti maloljetnicu (2003.), ušla u njenu spavaću sobu u potkrovlju kuće, te joj ondje, točno neutvrđenim oštrim predmetom, zadala dvije ubodne rane u prsni koš i nanijela teške tjelesne ozljede od kojih je maloljetna oštećenica preminula. Nakon što je osumnjičenica ispitana, sucu istrage Županijskog suda u Karlovcu stavljen je prijedlog za određivanje istražnog zatvora", stoji u priopćenju Županijskog državnog odvjetništva u Karlovcu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Okrivljenici je dodijeljen odvjetnik po službenoj dužnosti.

Ukoliko joj se ovo kazneno djelo dokaže u sudskom postupku, prijeti joj dugogodišnja zatvorska kazna.

cude

Podsjetimo ona je u utorak ujutro na ranču njenog oca Mala Mila u Žuljinama kod Lovinca u Lici iz za sada nepoznatog razloga napala dvostruko mlađu sestričnu i nožem joj zadala više porezotina i uboda u području prsa uslijed kojih je djevojčica preminula u kolima Hitne na putu do bolnice u Gospić.

velebit

Sara Čirjak je kao i svake godine tijekom školskih praznika došla rođacima na ranč kod ujakakoji tamo zajedno sa braćom upravlja OPG-om i drži goveda na ispaši. Njegova starija kći, osumnjičena za ubojstvo, je kobnog jutra iz za sada nepoznatog razloga napala dvostruko mlađu Saru i hladnim oružjem joj zadala više porezotina i rana u području prsa uslijed kojih je djevojčica preminula u kolima Hitne na putu do bolnice u Gospić. Iako su liječnici pokušavali djevojčicu reanimirati na putu do bolnice i u bolnici, u tome nažalost nisu uspjeli, mogli su samo konstatirati njenu smrt. Oko 8.30 sati liječnici su o sumnjivoj smrti djevojčice obavijestili i policiju.

velebit

Tijekom istrage je privedeno osmero članova djevojčine uže rodbine. Dvoje članova rodbine pušteno je na slobodu u srijedu predvečer, dok je nad njih šestero istraga trajala do samog okončanja

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 221
VIDEO

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'
NAKON IZBORNE NOĆI

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'

Kao i do sada, ja ću se i u ovoj situaciji do kraja držati slova i duha hrvatskog Ustava - napisao je Milanović
Izrael napao Iran. Odjekuju eksplozije: 'Proračunata osveta. Pokazali su da ih mogu probiti'.
IZ MINUTE U MINUTU

Izrael napao Iran. Odjekuju eksplozije: 'Proračunata osveta. Pokazali su da ih mogu probiti'.

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer