Obavijesti

News

Komentari 130

Ubili ga neonacisti: Policajac Soldo bio u logoru u Jablanici

Ubili ga neonacisti: Policajac Soldo bio u logoru u Jablanici
6

Bračni par neonacista, Jared i Amanda Miller, ubio je policajce Igora Soldu i Alyna Becka u restoranu dok su ručali. Soldo je ostavio za sobom ženu i malo dijete

VIDEO

Naoružani bračni par neonacista, Jared (31) i Amanda Miller (22) , ubio je dvojicu policajaca i još jednu osobu u nedjelju u Las Vegasu te potom počinio samoubojstvo. Jedan od policajaca je 31-godišnji Igor Soldo iz Jablanice u Hercegovini.

Prema policijskom izvješću Milleri su napali policajce u restoranu dok su ručali . Muškarac je uz povike "Ovo je revolucija" pucao Soldi u potiljak, a potom je u vrat pogodio njegovog kolegu Alyna Becka (41). U Becka je zatim pucala i Amanda Miller. Policija je na mjestu zločina pronašla kukaste križeve, javlja CNN .

Nakon što su ih ubili potrčali su u obližnju Walmart trgovinu gdje su ubili Josepha Wilcoxa. Svjedoci su rekli da je Wilcox poginuo spašavajući druge. Ubrzo je policija opkolila trgovački centar te pozvala napadače da se predaju i polože oružje. Kako policija navodi, Amanda Miller je prvo ubila supruga,  a onda presudila i sebi.

Pokretanje videa...

REUTERS VIDEO

Soldo za vrijeme rata bio u logoru

Ubijeni Soldo je kao policajac radio od 2006. godine , a iza sebe je ostavio suprugu i bebu. Načelnik policije Bruce Lang izjavio je da Igor ima i brata Roberta, također, policajca. Za vrijeme rata Soldo je s bratom i sestrom bio u logoru u Jablanici , piše Večernji list . Tada su mu ubijeni rođaci. Nakon rata njegova je obitelj iskoristila priliku i izbjegla u Ameriku.

Policija pretražuje stan ubojica. Prema navodima susjeda, supružnici su se ponašali neobično, a nisu se ustručavali javno iznositi svoje ekstremne stavove kao i mržnju prema policiji . Često su iznosili razne teorije zavjere i prerušavali se u likove negativaca iz Batmana.



Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 130
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa