Obavijesti

News

Komentari 21

Ubili muškarca: 'Krijumčario si krave, ti zaslužuješ smrt...'

INDIJA: "Policija je došla na mjesto incidenta i zatekla žrtvu, Akbara Kana, kako leži u blatu teško ranjen. Drugi je muškarac uspio pobjeći. Khan je podlegao ozljedama na putu do bolnice...

VIDEO

Gomila je na sjeverozapadu Indije nasmrt pretukla 28-godišnjeg muslimana zbog sumnje da je krijumčario krave, priopćila je indijska policija u subotu.

Seljani u okrugu Alwar u državi Radžastan presreli su dvojicu muškaraca koji su u petak navečer pješice vodili krave i prebila ih štapovima.

"Policija je došla na mjesto incidenta i zatekla žrtvu, Akbara Kana, kako leži u blatu teško ranjen. Drugi je muškarac uspio pobjeći. Khan je podlegao ozljedama na putu do bolnice", rekao je dužnosnik policije Anil Beniwal.

"Još se ne zna jesu li krijumčarili krave. Identificirali smo četvoricu od pet osumnjičenih za napad i uskoro ćemo ih uhititi", dodao je.

Posljednjih mjeseci radikalne hinduističke skupine vode kapanje i osvetničke pohode protiv muslimana i pripadnika niže kaste Dalite zbog klanja krava i konzumiranja govedine.

Indijska hinduistička većina krave smatra svetim i zabranjeno ih je klati u nekoliko indijskih država, uključujući Radžastan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca