Obavijesti

News

Komentari 273

Ubio ga bogataš: Obitelj traži kaznu za pijanog vozača (43)

Ubio ga bogataš: Obitelj traži kaznu za pijanog  vozača (43)
4

Zagreb: Siniša (23) motorom se vraćao kući. Na križanju je naletio na luksuzni Infiniti FX. Vozio ga je pijani suvlasnik one2playa koji je proletio kroz crveno

VIDEO

Ne znam kako ćemo dalje. Otišla je naša dobrica, naš veseljak, anđeo, naše sve. Cijeli svijet nam se srušio, govori uplakana drhtavim glasom Ljiljana Smiljanić (56).

U noći na subotu sin Siniša (23) motorom se vraćao kući u novozagrebačko naselje Dugave. Na križanju Avenije Dubrovnik i SR Njemačke naletio je na luksuzni Infiniti FX. Vozio ga je pijani suvlasnik one2playa Dejan Maćešić (43) koji je proletio kroz crveno.

- Tražio me 20 kuna za izlazak. Rekao je da se ide malo provozati s prijateljem. Bio je savjestan i odgovoran vozač, uvijek se vezao, pazio da ima kacigu. Potreseni smo, srce nam puca od tuge, ali i ljuti. Znamo da Siniša nikad ne bi mogao skriviti nesreću. Bio je prepažljiv, a zbog nekog pijanca njega više nema - nastavlja majka s kojom je bio jako povezan.

- Takvu ljubav niste vidjeli. Uvijek je skakao oko majke, javljao se porukom gdje je s prijateljima. Nitko nam ga ne može vratiti - jedva uspijeva izustiti shrvani otac Milenko (60).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Prisjetio se kako je Siniša u školu išao s tragično preminulim Lukom Ritzem.

Svog vječitog čuvara izgubila je sestra Saša (30) koja je u vrijeme nesreće bila na putu.

- Još ne shvaćam da nije s nama, moj jedini braco, da o njemu govorimo u prošlosti. Ne mogu zaspati jer mislim na njega. Iako je bio mlađi, uvijek je skakao oko mene. Zabavljao je društvo i ništa mu nije bilo teško, pomagati roditeljima, susjedima - kaže Saša. Siniša je studirao Zaštitu na radu i bio vrlo uspješan u taekwondou. Roditelji su mu u podrumu napravili malenu teretanu kako bi mogao vježbati. Honorarno je radio gdje god je stigao, a za skuter Gileru Nexus, koja je poslije nesreće bila u komadićima, štedio je dvije godine.

- Nećemo odustati dok pravda ne bude zadovoljena. Država ovoj nepravdi konačno mora stati na kraj - odlučna je sestra. Tragedija je potresla i mnogobrojne Sinišine prijatelje. Ostavljali su poruke na Facebooku.

- Uvijek si mi mahao s motora. Ti si bio anđeo naše ulice i nikad te nećemo zaboraviti - napisala je prijateljica. Najbolji prijatelj napisao je: “Otišao je dio mene koji je on uvijek popunjavao. Zaustavite sve satove, isključite telefone, stišajte klavire. Sina, hvala ti što si postojao”. Za 15 dana trebao je navršiti 23 godine. Krivac za nesreću nije nazvao obitelj.

- Iskazujemo duboku sućut i žaljenje zbog tragedije - rekli su iz one2playa.


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 273
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a