News

Komentari 5

'Ubio je ženu i četvero djece, skrivao tijela, a onda ih bacio'

'Ubio je ženu i četvero djece, skrivao tijela, a onda ih bacio'

Jonesa su ispitali nakon što su pronašli tijelo njegove supruge, a on im je tada otkrio i gdje su tijela djece. Još uvijek nije poznato na koji način ih je usmrtio

Michaela Jonesa (38) s Floride optužili su da je ubio svoju suprugu i četvero djece, skrivao njihova tijela nekoliko tjedana, a onda ih odvezao u susjednu državu Georgiju i odbacio.

Tijelo Casei Jones (32) pronašli su u okrugu Brantley, šest tjedana nakon nestanka, a nedaleko njenog bila su i tijela djece - Aiyane (1), Mercallija Jonesa (2), Pestona (5) i Cameron Bowes (10). 

Jonesa su ispitali nakon što su pronašli tijelo njegove supruge, a on im je tada otkrio i gdje su tijela djece. Još uvijek nije poznato na koji način ih je usmrtio. 

Obitelj supruge prijavila je nestanak nje i djece gotovo šest tjedana nakon ubojstva i zasad nije jasno zašto to nisu učinili ranije.

- Nisam se nikad toliko bojala. Casei je moje najmlađe dijete, a unuci su mi cijeli svijet, kao da su moja djeca. Ne znam što bi bez njih, izjavila je Caseina majka Nikki nekoliko dana prije nego su pronađena tijela njene kćeri i unučadi, piše Daily Mail

Nesretni Caseiu posljednji su put vidjeli kod grada Ocala na Floridi dok je svoju djecu vozila u automobilu. 


 

Najčitaniji članci