Obavijesti

News

Komentari 73

Ubio prijateljicu jer nije htjela biti s njime: 'Samo je puknuo'

Thomas (17) htio je da mu Ellie (17) bude nešto više od prijateljice. Kada ga je odbila, odlučio ju je ubiti. Došao je u njezinu kuću i izbo ju. U petak je priznao ubojstvo i osuđen na doživotnu kaznu zatvora

VIDEO

Thomas Griffiths (17) priznao je da je ubio Ellie Gould (17) u njezinom obiteljskom domu u Calneu u Engleskoj u svibnju ove godine. Njih dvoje bili su bliski prijatelji, a Thomas je potvrdio da ju je izbo nekoliko puta nožem zato što nije htjela njihovu vezu odvesti "na višu razinu". 

- Ellie nije htjela dečka - rekla je njezina prijateljica za Daily Mail i dodala da je Ellie imala puno obaveza te da se najviše bavila jahanjem, a vikendom je konobarila. Također je imala i odlične ocjene u školi. 

Izvor blizak Thomasu rekao je da je mladić pao u depresiju nakon što mu je ocu dijagnosticiran rak. Kada ga je Ellie odbila, očito je to za njega bila kap koja je prelila čašu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Odvezao se do njezine kuće i izbo ju do smrti. Pobjegao je u svom autu, no policija ga je našla par kilometara dalje od mjesta ubojstva. U petak je osuđen na doživotan zatvor. Njegovi prijatelji rekli su da je bio uvijek dobar dečko i da je samo "puknuo". 

- Iako sam sretan što Elliena obitelj nije dugo čekala presudu, znam koliko je cijeli period bio težak za njih. Trebali su uživati sa svojom kćeri na ljetnim praznicima, no sad se moraju suočiti s time da im je okrutno oduzeta. Koliko sam čuo, Ellie je bila jako popularna, voljela se zabavljati, prema svima je bila draga i brižna. Njezina smrt šokirala zajednicu, mlade ljude i profesore u njezinoj školi. Ništa neće ispuniti prazninu koju je ostavila, no nadam se da je presuda pružila utjehu i omogućila svima da se prisjete samo lijepih trenutaka s Ellie - rekao je šef istrage Jim Taylor nakon presude. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 73
VIDEO

Dankin otac bio na poligrafu, s majčinog mobitela brisane su poruke na dan kad je nestala?
NOVA SAZNANJA?

Dankin otac bio na poligrafu, s majčinog mobitela brisane su poruke na dan kad je nestala?

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora

FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci
SNIMILI VIDEO NA TIKTOKU

FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci

Muškarci su tražili 50.000 KM za objavu informacija o nestaloj Danki Ilić (2)
Nevjerojatno! Trojac iz BiH je na TikToku tvrdio da je Danka (2) kod njih: Policija ih je uhitila
TRAŽILI NOVAC ZA INFORMACIJE

Nevjerojatno! Trojac iz BiH je na TikToku tvrdio da je Danka (2) kod njih: Policija ih je uhitila

Od nestanka dvogodišnje djevojčice u utorak popodne, u naselju Banjsko Polje kod Bora, na jugoistoku Srbije, u potragu je bilo uključeno više od 500 pripadnika MUP-a, dobrovoljaca...