News

Komentari 546

Ubio troje ljudi: S majkom krao po crkvi, pretukao je i brata...

Ubio troje ljudi: S majkom krao po crkvi, pretukao je i brata...

Obitelj Filipa Zavadlava bila je pod prismotrom Centra za socijalnu skrb, a osumnjičeni ubojica bio je i prijavljen za nasilje u obitelji. Nakon što je pretukao brata, osuđen je na 30 dana zatvora...

Filip Zavadlav, 25-godišnji splitski pomorac šokirao je Hrvatsku nakon što je sinoć hladnokrvno ubio troje muškaraca u samom centru grada.

Kako Dnevnik Nove TV neslužbeno doznaje, obitelj Filipa Zavadlava bila je pod prismotrom Centra za socijalnu skrb, a osumnjičeni ubojica bio je i prijavljen za nasilje u obitelji. Nakon što je pretukao brata, osuđen je na 30 dana zatvora, uvjetno na šest mjeseci.

Kako Nova TV doznaje u periodu od 2013. do 2014. godine Zavadlav počinio više kaznenih djela krađe, a jednom je prilikom uhvaćen i kako s majkom provaljuje u crkvu.

Zavadlav je u osvetnički pohod jučer navodno krenuo zbog problema koje je imao zbog bratova duga dilerima, a njegov se drugi brat navodno trenutno nalazi u komuni za ovisnike u Crnoj Gori.

Podsjetimo, policija je danas otkrila detalje stravičnog zločina u Splitu. U krvavom pohodu ispalio je 36 metaka, a policija ga je uhitila u jednom splitskom kafiću.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

 

Najčitaniji članci