Obavijesti

News

Komentari 27

Ubo muškarca nožem u trbuh, a onda teško ozlijedio policajca

Pijani 39-godišnjak je ispred ugostiteljskog objekta na području Metkovića nožem ozlijedio muškarca (30) i zatim otišao. Policija ga je ubrzo pronašla, a on je tada napao policajca i teže ga ozlijedio

VIDEO

Na parkingu ispred jednog ugostiteljskog objekta u Metkoviću pijani 39-godišnjak zadao je nožem ubodnu ranu u predjelu trbuha 30-godišnjaku i lakše ga ozlijedio,  a prilikom uhićenja teže je ozlijedio policijskog službenika, izvijestila je u četvrtak Policijska uprava (PU) dubrovačko-neretvanska.

U priopćenju policije navedeno je da je u ranim jutarnjim satima u srijedu, na parking prostoru ispred jednog ugostiteljskog objekta na području Metkovića, 39-godišnjak, pod utjecajem alkohola, nožem u predjelu trbuha zadao ubodnu ranu 30-godišnjaku lakše ga ozlijedivši, a nakon toga je napustio mjesto događaja'.

Policija je ubrzo pronašla osumnjičenoga koji je prilikom uhićenja napao policijskoga službenika i teže ga ozlijedio, a kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je napadu na 30-godišnjega muškarca prethodila prijetnja koju je osumnjičenik uputio trećoj osobi, u čiju obranu je stao napadnuti muškarac..

Nakon uhićenja, pretražen je i stan kojim se koristi napadač i u njemu su pronađene četiri stabljike indijske konoplje visine od jednoga metra do 135 centimetara i dvije eksplozivne naprave.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Zbog sumnje da je počinio kaznena djela pokušaaj nanošenja teških tjelesnih ozljeda, napada na službenu osobu, nedozvoljeno posjedovanje, izradu i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari i neovlaštenu proizvodnju i promet drogama, policija je osumnjičenoga kasno u srijedu navečer, uz kaznene prijave, privela pritvorskom nadzorniku PU dubrovačko-neretvanske.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Manolićeva kći za 24sata: Triput me stisnuo za ruku. Tako smo se pozdravili. Samo je zaspao...
UMRO JE JOŽA MANOLIĆ

Manolićeva kći za 24sata: Triput me stisnuo za ruku. Tako smo se pozdravili. Samo je zaspao...

Pokazao mi je rukom da priđem krevetu, primio me za ruku i tri puta stisnuo. Tako smo se pozdravili, rekla je za 24sata Manolićeva kći Zrnka

Albanka koja je kod Dubrovnika usmrtila brata i sestru jurila je u svom BMW-u čak 170 na sat?!
TRAGEDIJA

Albanka koja je kod Dubrovnika usmrtila brata i sestru jurila je u svom BMW-u čak 170 na sat?!

Albanki Klevisi Ymeri (29) određen je jednomjesečni istražni zatvor
Planirao je atentat na Pavelića, preživio je ratove i pandemije
UMRO JE JOŽA MANOLIĆ

Planirao je atentat na Pavelića, preživio je ratove i pandemije

Kad se on rodio, u svijetu su se pojavili prvi radio aparati. Bilo je to vrijeme nijemog filma, Tesla je imao tad samo 66 godina, a internet, televizija i slične stvari postojale su samo u njegovoj glavi...