Obavijesti

News

Komentari 208

Ubojstvo u Puli: "Govorio je da je Bog, iz drugog univerzuma"

Ubojstvo u Puli: "Govorio je da je Bog, iz drugog univerzuma"
14

Konobari u kampu u kojem je muškarac boravio rekli su da je konzumirao 'nešto jače od trave' te da je govorio kako je 'ljudima dobro jer je on tu', insinuirajući da je on Bog i da ima 'poseban zadatak'

VIDEO

Pulska je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da je 32-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo ubojstvo. Osumnjičeni je po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 18. srpnja nakon ponoći, priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:16

Mladi njemački turist Patrick Bessinger (23) preminuo je u bolnici nakon što ga je Zagrepčanin (32) izbo nožem na Fažanskoj cesti. Policija je iste večeri uhitila Zagrepčana koji već dulje boravi u Puli i okolici zbog sumnje da je počinio teško kazneno djelo. 

Pula: Privođenje osumnjičenog za ubojstvo njemačkog turista

Glas Istre neslužbeno doznaje da je prije potezanja noža Edo Sedić (32) bio u kontaktu s grupom njemačkih turista, no nije jasno je li ih gnjavio ili se družio s njima.

Opsežna potraga za njime krenula je u 22.50 sati, a osim policajaca, u Valbandon stigla je i Hitna pomoć koja je nesretnog turista prevezla u bolnicu gdje je kasnije preminuo od posljedica ozljeda. 

Zahvaljujući opisu muškarca kojeg su dali drugi njemački turisti, policija ga je brzo našla. Dvadeset minuta iza ponoći policija je zatekla muškarca s dreadlocksima i psom, osebujnog stila odijevanja, u prodavaonici unutar kampa, tek nekoliko metara od parcele na kojoj je kampirala obitelj iz Srbije. 

Pula: Privođenje osumnjičenog za ubojstvo njemačkog turista

'Rekao je da živi na svjetioniku, pa u šatoru...' 

- Mi smo se sinoć vratili oko 23.45 iz Fažane i putem smo na Fažanskoj cesti vidjeli nekoliko policijskih vozila i vozilo Hitne pomoći. Kad smo stigli u kamp, vidjeli smo još nekoliko policijskih 'marica' i vozila i pomislili da nekoga traže zbog dilanja droge. No, tog su mladića ubrzo zaustavili tu, kod tabele, par metara od našeg kampa. Policajci su ga vrlo kulturno i smireno pitali za podatke i gdje živi. Rekao im je da je iz Zagreba i da živi na svjetioniku, pa u šatoru na pločama, a potom je govorio da radi u kampu - ispričao je kampist dodajući da je mladić stalno mijenjao priču. 

Iako je mladić, kako priča kampist, bio miran, kad ga je policija zajedno s njegovim psom stavila u 'maricu', počeo je vikati i divljati. 

Govorio je da je Bog i da je iz drugog univerzuma 

Konobari iz nekoliko ugostiteljskih objekata u kampu rekli su Glasu Istre da je mladić boravio u kampu i govorio da je on Bog i da ima poseban zadatak, da je iz drugog univerzuma i da je 'svima nama tako dobro jer je on tu'. 

Izbo je Nijemca (23) u Puli: Prije uhićenja 'žicao' cigaretu?
Izbo je Nijemca (23) u Puli: Prije uhićenja 'žicao' cigaretu?

- U ponedjeljak je bio sigurno na nečem jačem od trave, a u utorak ga nisam vidjela - kratko je rekla konobarica. 

Jedna posjetiteljica kampa rekla je kako je zapamtila čovjeka zbog psa koji je prišao njoj i prijateljici dok su bile u kafiću. Kasnije je došao i osumnjičeni i pitao ih za cigaretu. Kada su rekle da nemaju, otišao je. 

 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:45
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 208
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca