Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Učenici, ne propustite Piknik za školarce na Velesajmu

Četvrtu godinu zaredom 24sata organizira Piknik za školarce, ove godine u sklopu Growing up sajma na Velesajmu. Posjetitelje 15. rujna očekuje više od deset sati programa i više od stotinu izvođača

U svoje kalendare svakako upišite 15. rujna, jer manifestacija koja svake godine okuplja učenike i njihove roditelje, učitelje, profesore i ostale posjetitelje s ciljem službene proslave početka još jedne školske godine nudi cjelodnevni besplatni zabavni i edukativni sadržaj. Bit će tu svega za sve one koji žele kvalitetno provesti zajedničko vrijeme - od robotike do zdrave prehrane i brojnih sportskih aktivnosti, od Joomboos meetupa do izviđača te kreativnih i gastro radionica. 

	 | Autor: Luka Stanzl/PIXSELL Foto: Luka Stanzl/PIXSELL Kuhat će se, plesati, igrati... Uz to, Zdravoljupci i njihovi frendovi s Joomboosa: Two Crazy Beauties, Fran i Borna i Nika Pavičić smislili su različite izazove u koje se školarci mogu uključiti. Jagoda Jana upoznat će ih sa Sarom Paradžik i zborovima Zagrepčanke i dečki, Bajka, Kikići, Pahuljice. Češnjak Luka s influencerima Franom i Bornom te će zajedno s posjetiteljima sudjelovati u zanimljivim radionicama naših policajaca i vatrogasaca, a Banana Bela s izviđačima i brojnim sportskim sudionicima.

Za djecu koja dođu u Disney kostimima ili uređeni kao princeze i kraljevići, Jana priprema nagrade, a Piko u suradnji s gastro znalcem Nebojšom Vukadinovićem organizira natjecanje u izradi omiljenog sendviča. Poznati Youtuber LayZ upoznat će djecu s Gospodinom Rajkom iz Zvijezda ketchup spota.

	 | Autor: Luka Stanzl/PIXSELL Foto: Luka Stanzl/PIXSELL Sve novosti o festivalu pratite na Facebook stranici.

Detaljan program možete pogledati ovdje.

 

Za što sretniji povratak u školu pobrinuo se i Sport Vision. U svojim trgovinama i na webshopu pripremio je promotivne školske Champion komplete po super cijeni. Za najmodernije školske odjevne kombinacije, komplet se sastoji od trenirki, tenisica i ruksaka. Organizator festivala je 24sata u suradnji sa zagrebačkim Velesajmom, generalni partner projekta je Konzum, a ostali partneri su: Zvijezda, Jana, Pik i Sport Vision

Plus! Sudjelujemo u velikoj akciji  "Torbake za đake" gdje prikupljamo torbe za učenike, ponajviše prvašiće, koji su ovu školsku i nastavnu godinu započeli bez osnovnog školskog pribora.  Svi koji žele podržati ovu akciju mogu poslati novu ili korištenu školsku torbu na adresu: POU KORAK PO KORAK,  ILICA 73, 10000 ZAGREB.

 

Tema: Promo sadržaj

Message