Obavijesti

News

Komentari 7

Muškarac poginuo na mjestu: Pružno vozilo udarilo u traktor

Muškarac poginuo na mjestu: Pružno vozilo udarilo u traktor
2

Prema trenutnim saznanjima smrtno je stradao vozač traktora, neslužbeno iz Donjih Andrijevaca. Uzrok ove teške prometne nesreće utvrdit će se očevidom na mjestu događaja, kažu u policiji

VIDEO

Nesretni muškarac krenuo je u polje orati, no iz još nepoznatih razloga nije se zaustavio na pružnom prijelazu.

Dragutin Polovina (80) poginuo je u utorak na pružnom prijelazu Polje u Donjim Andrijevcima, istočno od Slavonskog Broda, koji se nalazi u takozvanom Perkovačkom sokaku.

- Između kolodvora Andrijevci – Strizivojna, Vrpolje u 11.10 pod pružno vozilo na željezničko-cestovnom prijelazu osiguranom zvučnom i svjetlosnom signalizacijom podletio je traktor. Vozač traktora je poginuo.

U trenutku nesreće signalizacija je radila, a više detalja znat će se nakon policijskog očevida. Desni i lijevi kolosijek zatvoreni su za promet vlakova, a putnici se do uspostave željezničkog prometa prevoze autobusima – piše u priopćenju HŽ infrastrukture.     

POGLEDAJTE VIDEO

Udarilo ga pružno vozilo: Kod Slavonskog Broda poginuo je traktorist Više na http://bit.ly/2yqwTf1 Reporter: Franjo Lepan

Posted by 24sata on Tuesday, September 26, 2017

Udar servisnog radnog stroja u traktor bio je toliko jak da je radni stroj iskočio iz tračnica i nakon stotinjak metara završio na suprotnom željezničkom kolosijeku. Traktor je samljeven do neprepoznatljivosti i od njega je ostala hrpa željeza. Neslužbeno doznajemo da je traktor bio neregistriran. Željezničke tračnice, točnije držači šina su oštećeni i počupani u dužini od stotinjak metara, a oštećeno je i nekoliko željezničkih pragova koji su zaliveni uljem iz traktorskog motora. Pružni radnici imali su pune ruke posla jer je trebalo prugu ponovno osposobiti za sigurnu vožnju zato što vlakovi na toj dionici postižu brzine i do 160 kilometara na sat.     

Jedan od mještana rekao je da se radni stroj kretao brzinom od oko 70 kilometara na sat i da je sva sreća u nesreći da na traktor nije naletio brzi putnički vlak. Kako doznajemo, u srijedu će biti obavljena obdukcija poginulog, što uključuje i vađenje krvi kako bi bio urađen alkotest.

Zbog teške nesreće sav promet prugom bio je u prekidu više od pet sati.

Na desetke vlakova, među kojima su i međunarodni, zaustavilo se na prometnom X. željezničkom koridoru koji ide kroz Slavoniju.     

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
Splićanka odvela kćer u bolnicu, još ne može doći k sebi: 'Pitala sam se, ok ljudi, čemu sve to?'
NAPISALA SVOJE ISKUSTVO

Splićanka odvela kćer u bolnicu, još ne može doći k sebi: 'Pitala sam se, ok ljudi, čemu sve to?'

Došli smo u popodnevnim satima, svi, ali baš svi su bili maksimalno angažirani oko moje kćeri. Do te mjere kad sam pomislila: 'Ok, ljudi, to je samo mali prst. Čemu toliki angažman, napisala je