Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Udario psa i njegovu vlasnicu: Nasilnik dobio kaznenu prijavu

Nakon što je istukao V. Banović i njezina ljubimca na javnoj livadi tijekom šetnje, M.M. je dobio prekršajnu prijavu. Sad je dobio i kaznenu za zlostavljanje životinja

Nina Đurđević/Pixsell
Foto: Nina Đurđević/Pixsell
40 komentara

Kaznena prijava za zlostavljanje životinja, nakon što je dobio prekršajnu prijavu za remećenje javnog reda i mira jer je istukao psa i njegovu vlasnicu, podnesena je jučer protiv M.M. iz Sigečice, neslužbeno doznajemo.

Podsjetimo, M.M. je 5. siječnja, nakon što joj je prijetio dva dana ranije, istukao Vesnu Banović i njezina psa Benjija jer ga je vodila u šetnju na javnu livadu, koju je M.M. prisvojio kao svoju.

"Konstantno maltretira susjede"

– Inzistirali smo da se podnese ta kaznena prijava jer se za zlostavljanje pasa može dobiti do godinu dana zatvora – objasnila je Vesna Banović koja je već ranije istaknula da to nije prvi put da M.M. zlostavlja životinje. I ne samo njih, dodala je, već konstantno maltretira svoje susjede, većinom starije stanare.

- S prijavom za remećenje javnog reda i mira koju je on zaradio nakon što me oborio na tlo, a zatim udarao glavom o njega nisam baš zadovoljna i zato ću podnijeti i privatnu tužbu - rekla je Banović te dodala kako se ona nije samo porječkala sa susjedom, pa su remetili red i mir, već ju je on i fizički zlostavljao. Svjedoče tome brojne modrice, ali i Schantzov ovratnik koji nosi.

"Godinama svojata gradsku livadu"

Tortura u toj ulici traje već petnaest godina. Upozoravali su me na njega, ali kako nisam iz tog kvarta, ipak sam otišla u šetnju s Benjijem. Livada, na koju je on postavio rampu i koju već godinama svojata, gradska je i ja sam, nakon što sam čak izvadila dokumente iz katastra i s njima krenula prema livadi, misleći, bude li problema, da ću mu ih pokazati, otišla tamo u šetnju. Ali i prije nego što sam mu uspjela pokazati papire, nasrnuo je prvo na psa, pa na mene – prisjeća se Vesna Banović kobne šetnje te nedjelje.

Možda vas zanima i ovo:
Message