Obavijesti

News

Komentari 55

Udavio je trudnu ženu i dječicu: 'Kćer me molila - Tata, nemoj!'

Zločinac je otkrio da je drogirao suprugu jer je želio da pobaci kako bi mogao početi novi život s ljubavnicom, a kćeri je ubio na napuštenom polju nakon što mu je prvi pokušaj ubojstva propao

VIDEO

Muškarac iz ameičkog Colorada iz zatvora je napisao gnjusno pismo u kojem priznaje da je ubio svoju suprugu i njihove dvije kćeri, piše britanski Daily Mail.

Chris Watts (34) priznao je svoje zločine nakon što je osuđen zbog ubojstva Belle (4), Celeste (3) i svoje trudne supruge Shanann.

Zločinac je otkrio da je drogirao suprugu jer je želio da pobaci kako bi mogao početi novi život s ljubavnicom Nichol Kessinger, a kćeri je ubio na napuštenom polju nakon što mu je prvi pokušaj ubojstva propao. Prvo ih je, naime, pokušao udaviti jastucima.

U jednom od pisama koje je Watts slao Cheryln Cadle, strankinji s kojom se počeo dopisivati iz zatvora, napisao je:

- Na jutro 13. kolovoza prošle godine otišao sam u prvo u Bellinu, pa onda u Ceceinu sobu i pokušao ih udaviti jastukom. Dan ranije sam ih pospremio u krevet i znao sam da je to posljednji put da sam ih 'ušuškao' za spavanje - napisao je Watts.

Ubojica je otkrio i da je lice njegove supruge postajalo sve crnije od maskare dok joj je govorio da je više ne voli. Potom ju je zadavio na smrt.

- Nije se mogla braniti, postajala je pospana i gledala me dok je umirala - napisao je.

Watts tvrdi da su njegove kćeri nakon toga izašle iz kreveta i uhvatile ga kako mota tijelo njihove mame u posteljinu. Potom ih je odvezao do udaljenog naftnog polja i ubio i njih. Tijela svojih kćeri ostavio je uz leš supruge na polju.

- Od sve tri, samo se Bella borila. Do kraja života ću čuti njezin mali glasić koji govori: 'Tata, ne!'. Znala je što joj radim. Možda nije razumjela smrt, ali znala je da je ubijam - potresne su rečenice iz pisma ubojice.

Watts je dopustio gospođi Cadle da objavi njegova pisma u svojoj knjizi: 'Pisma Christophera: Tragične ispovijesti nakon ubojstva obitelji Watts' pod uvjetom da ona obavijesti ljude o njegovom navodnom vjerskom buđenju u zatvoru.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 55
VIDEO

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10

Nakon objave prvih rezultata u HDZ-u je zavladalo oduševljenje, a u SDP-u razočaranje. Cijelo vrijeme traje prebrojavanje, ali SDP se ne miče sa 42 mandata...

Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...
IZBORI 2024.

Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...

Na stranicama izbori možete pregledati rezultate po izbornim jedinicama i gradovima , tj. pogledati kako se glasalo u vašem 'susjedstvu'...
Nove izlazne ankete: HDZ dobio jedan mandat, SDP gubi jedan. DP ima 13, Most skočio na 11
ZATVORENA SU BIRALIŠTA

Nove izlazne ankete: HDZ dobio jedan mandat, SDP gubi jedan. DP ima 13, Most skočio na 11

Do 16.30 sati na birališta je izašlo čak 50,60 posto birača, odnosno njih čak 1.605.472. To je više od 16 posto više nego 2020. godine, 13,4 posto više nego 2016. i čak četiri posto više od rekordne 2015. godine!